Першість Полтавщини - 08-06-2009, 10:06 - sasa 268

Гірник – Колос Кобеляки – 1:0

Гірник – Колос Кобеляки – 1:0

Гірник – Колос Кобеляки – 1:0
Гориславець 47
Колос (Кобеляки):Миронов, Я.Ломаков, Савченко, Ісаєнко, Волочай, Бажан, Пищита, Михайлик, Лупінос, Борзовець,Постольник. На заміну виходили: Лупінос, Няйко, Рєдчиц, Колінько
7 червня, Кременчук, стадіон \”Шляхмаш\”.100 глядачів +28 градусів
Дублери:3:0

Перед звітною зустрічею суперники в турнірній таблиці розташовувалися в різних її частинах. Кременчужани з 15 очками замикали трійку лідерів (вище тільки \”Велика Багачка\” та \”Жоржівка\”). У \”Колоса\” 8 очок та 8 турнірне місце.
З перших хвилин матчу кобеляччани досить незвично як для гостьових матчів почали грати першим номером. Господарі в свою чергу діяли на контратаках, які несли реальну небезпеку воротам Миронова. Перший небезпечний момент у грі виник на 19-й хвилині. Гравцю \”Гірника\” небезпечно бив зі штрафного,проте м\’яч пролетів поруч зі стійкою. Через 2 хвилини \”Колос\” мав відкривати рахунок. Ярослав Послольник увірвався в штрафний майданчик гірників та прострілив на дальній кут воріт. Олегу Бажану не вистачило якоїсь миттєвості, щоб забити м\’яч вже в порожні ворота.

Вже на другій хвилині другого тайму господарі поля розпечатали ворота кобелячан. Це Олег Гориславець зумів замкнув подачу низом в штрафну гостей. \”Колосу\” відступати було нікуди, і вони пішли великими силами вперед. Іван Редчіц на 51-й хвилині вийшов віч-на-віч на побачення з голкіпером господарів. З його ударом під перекладину Гринько впорався. Відповіли кременчужани через 7 хвилин. Олександр Башаков мав завершувати голом вихід 2 в 1, але його удар пройшов повз воріт. Взагалі Олександра був найкращим в матчі. Він приймав участь в кожній атаці кременчужан. А по можливості і пробивав по воротам.

На останніх хвилинах \”Гірник\” мав ще декілька нагод подвоїти рахунок, але їм це невдалося.. Як результат вже друга поспіль поразка кобелячан в першості.
Найближчої неділі в Кобеляках \”Колос\” прийматиме \”Лубни\”.

Олег ДУБИНА

Погода