Першість Полтавщини - 26-04-2010, 09:04 - sasa 213

\”Гірник\” переміг на класі

\”Гірник\” переміг на класі

ФК «Лубни» – «Гірник» (Кременчук) – 0:3
Лапочкін 16, Гориславець 18, Міславський 56.
Судді: Ю. Павлюченко, О. Дробітько (обидва – Полтава), О. Кривогуз (Кобеляки).
Інспектор: В. Слюсар (Полтава).
ФК «Лубни»: Макаренко, Ковтун, Головко, Нечипоренко (Мірошниченко), Сухонос (Козаченко), Богданов (Остапенко), Загоруйко, Савельєв (Шоха), Величко, Морозюк, Порощай.
Запасні: Четверіков, Бойко, Баран.
Тренер: Анатолій Гришанович.
«Гірник»: Прихожий. Пономарьов (Матірний), Чефонов (Секацький), Жениленко, Львов, Синчук (Кухта), Гориславець, Лапочкін (Олексієнко), Матяш (Палюх), Міславський (Гаревич), Шевченко.
Запасний: Валєєв.
Тренер Григорій Чичиков.
Лубни. 25 квітня. Стадіон «Центральний». +14 градусів. 205 глядачів.
Юнаки – 1:1.

Доречно сказати, що саме перед цим поєдинком в Лубнах точилося чимало розмов. По-перше, це був дебютний матч нового сезону у футбольному місті над Сулою. По-друге, саме з цією командою минулого року стався прикрий інцидент, коли автобус гірників отримав подряпини від невідомих осіб і лубенська команда була покарана. А по-третє, команду на гру з «Гірником» вивів після тривалої перерви новий (старий) тренер Анатолій Гришанович.

Спочатку повідомимо, що під час двох матчів (юнаків і дорослих) автобус гостей знаходився у металевому «вольєрі» під наглядом вартового з працівників муніципальної служби правопорядку. А ще був складений акт прийому-передачі цього транспортного засобу між гостями і дирекцією стадіону, закріплений фотографіями…

Щодо самого поєдинку, то молоді підопічні Анатолій Гришановича, складені лише з місцевих виконавців, прагнули успішно зіграти перед своїми уболівальниками проти діючого срібного призера минулорічних змагань. Але, як кажуть, «не так сталося як гадалося». Впродовж двох (!) хвилин два прикрих і непотрібних голи досвідчених гостей на початку зустрічі звели зусилля господарів нанівець. Це помилки захисних редутів господарів дали шанси влучно пробити відомим Олександру Лапочкіну і Олегу Гориславцю. А в другому таймі чемпіон області Олександр Міславський спіймав господарів на контратаці і збільшив рахунок зустрічі до 3:0. Лубенці не раз мали шанси зрівняти рахунок, але їм бракувало майстерності, а ще надійно, як і завжди, грав голкіпер гірників Сергій Прихожий. Гості заслужено перемогли і вітав їх після гри президент футбольного клубу Анатолій Ромашко, який недарма прибув в Лубни спостерігати за першою грою у новому сезоні його команди.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода