Першість Полтавщини - 19-05-2014, 11:05 - sasa 165

Хет-трик Білокіня не допоміг Колосу

Хет-трик Білокіня не допоміг Колосу

У першоліговій групі «Б» сьогодні були зіграні три з чотирьох матчів, в  яких було забито 14 м’ячів. Справа в тім, що ФК «Диканька» після трьох поспіль поразок з загальним рахунком 1:9 знявся зі змагань. Запитання: для чого ж було заявлятися, щоб «перевернути календар змагань»?..

«Стандарт» (Нові Санжари) – ФК СГМ «Рокита» 0:2

Як і передбачалося, сильніші за складом дебютанти-гості переважали суперника, старожила першої обласної ліги. Хоча, новосанжарська команда трималася, як кажуть, «до останнього». У переможців два голи провів Ігор Рукавиця. Юнаки: 0:0.

ФК «Диканька» – «Маяк» (Котельва) -:+
Юнаки: -:+.

«Динамо» (Решетилівка) – «Колос» (Кобеляки) 4:3

Це був найяскравіший поєдинок всієї першої ліги, в якому решетилівські уболівальники стали свідками семи забитих м’ячів, як кажуть, «на любий смак». У гостей «хет-триком» відзначився невтомний Михайло Білокінь, який, все ж, не допоміг своїй команді уникнути прикрої поразки, – повідомляють спортивні новини. А у переможців, яких виводили на футбольне поле тренер Костянтин Трудненко і граючий тренер Сергій Ягодовський, голи провели Олександр Пустовіт (два), Анатолій Подробаха та Ілля Ребенок. Юнаки: 3:1

«Дукат» (Селещина) – «Псел» (Гадяч) 3:2

Не завидую команді футбольного Гадяча і її відомому в області наставнику Василю Ванді, якого особисто знаю вже багато років. І сьогодні склалася така ситуація в обласному футболі, що команди, що представляють села,, як кажуть «на голову» сильніші від футбольних колективів районних центрів. Що поробиш – такий у наш скрутний час футбол. Не відомий селещинський «Дукат» переміг гадяцьку команду завдяки влучним пострілам Віталія Черненка, Володимира Борсала і Олега Сітака. У гадяччан м’ячі забивали Владислав Костенко і Олександр Остроушко. Юнаки: 4:0.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода