Аматори - 15-08-2013, 12:08 - sasa 217

Хет-трик Василя Голов’яка

Хет-трик Василя Голов’яка

Триває підготовка до другого кола чемпіонату області з футболу ФК «Лубни». Підопічні тренера Анатолія Гришановича у Прилуках зіграли свій останній матч на «Турнірі чотирьох», присвяченому Дню залізничника.

\"Хет-трикСуперником лубенців був ФК «Ніжин» з Чернігівщини. У важкому протистоянні наші земляки здолали господарів з рахунком 4:2 і стали переможцями турніру, набравши у чотирьох поєдинках 10 очок. У переможців тричі голами відзначився Василь Голов’як і один раз Василь Бараннік. До речі, Василь Голов’як є вихованцем лубенського тренера Олександра Сердюка, а останнім часом він виступав за полтавську «Ворсклу» (U-17) і у її складі став цьогорічним чемпіоном України серед першолігових команд.

Склад лубенців проти ніжинців був такий: Кулик, Рябуха, 46), Величко (Личман, 46), Печарський, Ебенгу, Петришин, Козлов, Голов’як, Бараннік, Сергієнко, Куций (Ламіне, 46), Марченко.

Як повідомив наставник команди Анатолій Гришанович, в команді вже не виступатимуть два її кращі гравці – Єгор Гончаренко та Ігор Реутов, які підписали контракти, відповідно, з полтавською «Ворсклою» та ужгородською «Говерлою».

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода