- 26-03-2012, 09:03 - sasa 155

ХК “HARSCO” програє середняку і втрачає шанси стати чемпіоном

ХК “HARSCO” програє середняку і втрачає шанси стати чемпіоном

Відбулися чергові матчі НХЛ Києва

 

ХК “HARSCO” – ХК “Ледокол” – 1:4 (1:1, 0:1, 0:2) – Найбільш Полтавська команда НХЛ Києва – ХК “HARSCO” (за команду грає дев’ять представників Полтавщини) несподівано програла середняку першості ХК “Ледокол”. Після цієї поразки “чорні орли” втратили шанси стати чемпіонами групи Б. Перший період пройшов за рівної боротьби. Команди обмінялися шайбами і пішли на першу перерву за рахунку 1:1. Відпочинок більше пішов на користь ХК “Ледокол”, який за другий і третій період закинув три шайби, не пропустивши в свої ворота жодної. В складі ХК “HARSCO” в цьому матчі вийшли на лід три представники Полтавщини – червонозаводчани Олександр Кумпан, Володимир Максименко та полтавець Петро Волощенко, але відзначитись їм не вдалося.

 

ХК “Крила Столиці” – ХК “Скорпион” – 1:2 (0:1, 0:0, 1:1) – В центральному поєдинку туру зустрілися команди які претендують на бронзові нагороди першості. В матчі між рівними суперниками долю поєдинку вирішила шайба, яка була закинута “скорпіонами”, за дев’ять хвилин до закінчення гри. Комсомольчанин Олег Гапон, який є гравцем КС в цьому поєдинку відзначитися не зміг.

 

ХК “Нічні Вовки” – ХК “Титани” – 7:3 (3:0, 2:2, 2:1) – “Титани”, у складі яких грає кременчужанин Олексій Лейтар, в матчі який не мав турнірного значення програли сусіду по турнірній таблиці ХК “Нічні Вовки”. Сам Олексій, як і всі представники Полтавщини в цьому турі, нічим відзначитись не зміг.

 

ХК “БСМ-Баришівка” – ХК “Инфоснегири” – 5:1 (2:1, 2:0, 1:0) Баришівці, які  крокують до свого другого поспіль чемпіонства, впевнено переграли аутсайдера чемпіонату ХК “Инфоснегири”.

 

ХК “777-2” – ХК “Вишгород-2” – 0:5 ТР – ХК “777-2” не з’явилися на гру з вишгородцями, за що їм була зарахована технічна поразка.

 

За тур до закінчення першості верхня частина турнірної таблиці має такий вигляд:

 

1. ХК “БСМ-Баришівка” – 28 очок, 2. ХК “HARSCO” – 26, 3. ХК “Скорпион” – 23, 4. ХК “Крила Столиці” – 22.

 

Володимир ХОМИЧ

Погода