Хокей - 12-03-2012, 06:03 - sasa 236

ХК \”HARSCO\” виходить на перше місце, а ХК \”БСМ-Баришівка\” знову втрачає очки

ХК \”HARSCO\” виходить на перше місце, а ХК \”БСМ-Баришівка\” знову втрачає очки

Тривають матчі НХЛ Києва

 

ХК «HARSCO» – ХК «Инфоснегири» – 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) «Чорні орли», в складі яких в цій грі прийняли участь три представники Полтавщини, впевнено обіграли невдаху чемпіонату. ХК «Инфоснегири»  на чолі з Константином Брондуковим, який є сином відомого українського актора Броніслава Брондукова, гідно грав лише перші п\’ятнадцять хвилин (за регламентом команди грають три періоди по п\’ятнадцять хвилин). На більше Брондукова і Ко не вистачило. Вже на третій хвилині другого періоду рахунок відкрив гравець ХК «HARSCO» Юрій Зарицький, який  з подачі полтавця Петра Волощенка реалізував чисельну перевагу. В третьому періоді «чорним орлам» вистачило 2 хвилини щоб зняти питання про переможця. Спочатку червонозаводчанин Володимир Максименко закидає другу шайбу, а через 2 хвилини дует Зарицький-Волощенко потроює рахунок. Петро знову віддав результативну передачу на Юрія. Після цієї перемоги ХК «HARSCO» вийшов  на перше місце в турнірній таблиці, наздогнавши ХК «БСМ-Баришівка», який несподівано зіграв у нічию із «Нічними Вовками». Команди після п’ятнадцяти зіграних матчів, мають в своєму активі по 24 пункти. Крім Волощенка та Максименка, Полтавщину в цьому поєдинку представляв ще Олександр Кумпан. Цікаво, що в третьому періоді всі троє, по черзі, відмітилися двохвилинними вилученнями.

 

ХК «Крила Столиці» – ХК «Вишгород-2» – 4:1 (2:0, 0:0, 2:1) Продовжує перегони за лідерами і КС. Команда за яку грає комсомольчанин Олег Гапон, без перешкод переграла вишгородців. Олег зумів відзначитися тільки двома хвилинами штрафу, які заробив за підніжку. Після цієї перемоги КС набрали 22 пункти і йдуть третіми, але вже в наступному турі вони можуть покращити своє турнірне становище. В центральному поєдинку тура зіграють ХК «Крила Столиці» та ХК «БСМ-Баришівка»

 

ХК «Ледокол» – ХК «Титани» -2:3 (1:1, 1:2, 0:0) Ще одна команда, в якій грає представник Полтавщини перемогла. На цей раз натиску «титанів» не витримав «ледокол». Кременчужанин Олексій Лейтар (ХК «Титани») в матчі зміг відзначитися лише двохвилинним вилученням за затримку суперника ключкою.

 

Інші матчі туру:

ХК «Нічні Вовки» – ХК «БСМ-Баришівка» -2:2 (1:0, 0:1, 1:1)

ХК «777-2» – ХК «Скорпіон» -3:6 (0:2, 0:2, 3:2)


Володимир ХОМІЧ

Погода