- 27-09-2015, 09:09 - sasa 158

ХК \”Кременчук\” через нереалізований буліт програв другий матч київському \”Дженералз\”

ХК \”Кременчук\” через нереалізований буліт програв другий матч київському \”Дженералз\”

26 вересня у Києві відбувся другий матч першого туру чемпіонату України з хокею \”Дженералз\” (Київ) – ХК \”Кременчук\”, в якому перемогли кияни – 2:1 (0:1, 2:0, 0:0).

У першому періоді кременчужани повели в рахунку – відзначився Мікулко (16:03) – після комбінації за участю Янішевського і Костюка. На жаль, більше наші земляки не закидали шайб. У другому періоді кияни відзначилися двічі і вийшли вперед – 2:1. Цей \”футбольний\” рахунок зберігся до закінчення гри. Трохи більше, ніж за хвилину до фінальної сирени (58:46) кременчужанин Луговий не зміг реалізувати буліт.

Відверто кажучи, кременчужанам явно не щастило у повторному матчі, адже вони частіше грали у більшості: хокеїсти \”Дженералз\” мали аж 28 хвилин штрафу, а кременчужани – лише 10. У першому матчі ХК \”Кременчук\” переміг \”Дженералз\” – 3:1.

А тим часом, в інших матчах чемпіонату України з хокею зафіксовані такі результати: \”Рапід\” (Київ) – \”Компаньйон\” (Київ) – 4:2 і 3:4, \”Донбас\” (Донецьк) – \”Білий барс\” (Біла Церква) – 9:0, \”Витязь\” (Харків) – \”Юність\” (Харків) ― 9:1.

Дмитро В\’ЮНИЦЬКИЙ

Погода