Хокей - 10-09-2015, 07:09 - sasa 146

ХК \”Кременчук\” стартував з розгромної перемоги у \”Donbass Open Cup-2015\”

ХК \”Кременчук\” стартував з розгромної перемоги  у \”Donbass Open Cup-2015\”

Сьогодні, 10 вересня, у Дружківці розпочався традиційний хокейний турнір провідних українських команд – \”Кубок Донбасу-2015\”.

У матчі-відкриття цього турніру наші земляки – гравці ХК \”Кременчук\” перемогли ХК \”Витязь\” (Харків) – 8:0 (0:0, 2:0, 6:0). Перший період завершився внічию – 0:0. У другому періоді кременчужани переломили хід поєдинку, закинувши дві шайби у ворота \”Витязя\” – першим відзначився Антон Бойков (з передачі Севастяна Карпенка) – на 26-й хвилині. Через 10 хвилин другу шайбу у ворота харків\’ян закинув Владислав Луговий, кому асистували Валентин Сірченко і Володимир Варивода.

У третьому періоді наші земляки продемонстрували суперрезультативність в атаці. Коли ще не минула перша хвилина, Дмитро Чернишенко – з передачі Вариводи (на той час ХК \”Кременчук\” грав у більшості) – закинув 3-ю шайбу у ворота харківського \”Витязя\”. На 47-й хвилині 4-ту шайбу у складі ХК \”Кременчук\” закинув Ілля Коренчук (йому асистували Варивода і Піддубний). На 54-й хвилині гри рахунок став – 5:0 на користь кременчужан – самостійним маневром відзначився Артур Лисак. А на останній хвилині гри гравці ХК \”Кременчук\” відзначилися… тричі. За 21 секунду до фінальної сирени (59:31) 6-ту шайбу закинув Володимир Романенко (з передачі Сірченка). В останні 15 секунд кременчужани ще двічі відзначилися результативними кидками: 7-му шайбу закинув Артур Лисак, 8-му – Іван Підгурський.

Завтра, 11 вересня, ХК \”Кременчук\” у Дружківці гратиме з господарями цього хокейного турніру – ХК \”Донбас\”.

Степан СТАВКОВИЙ

Погода