Хокей - 17-11-2015, 08:11 - sasa 190

ХК \”Кременчук\” \”всуху\” програв \”Дженералз\”

ХК \”Кременчук\” \”всуху\” програв \”Дженералз\”

16 листопада у Кременчуці у першому матчі 8-го туру першого етапу чемпіонату України з хокею у матчі лідерів ХК \”Кременчук\” програв \”Дженералз\” (Київ) – 0:4.

У першому періоді кременчужани пропустили 2 шайбу, другий період був нічийним (0:0), у третьому – знову дві шайби побували у воротах господарів майданчика. Це було протистояння не лише лідерів чемпіонату, а й гравців національної збірної України, в якій грає ціла група кременчужан і киян. Цього разу перемогу \”Дженералз\” якраз і принесла надійна гра київських \”збірників\”. А ось кременчуцькі \”збірники\” залишилися у цій грі на \”голодному пайку\”, не змігши закинути жодної шайби.

У ХК \”Кременчук\” був шанс очолити турнірну таблицю чемпіонату України, адже перед матчем з киянами наші земляки відставали від \”Дженералз\” тільки на 1 очко. Поразка різко змінила ситуацію – тепер ХК \”Кременчук\” може переміститися на 3-є місце. Станом на 16 листопада становище трійки лідерів було таким: \”Дженералз\” (Київ) – 40 очок, ХК \”Кременчук\” – 36 очок, \”Донбас\” (Донецьк) – 35 очок і одна гра у запасі.

17 листопада у Кременчуці відбудеться другий матч 8-го туру ХК \”Кременчук\” ― \”Дженералз\”.

Дмитро В\’ЮНИЦЬКИЙ

Погода