Хокей - 20-09-2015, 11:09 - sasa 155

Хто гратиме у складі ХК \”Кременчук\” у чемпіонаті України

Хто гратиме у складі ХК \”Кременчук\” у чемпіонаті України

Напередодні початку чемпіонату України з хокею 2015-2016 років із ХК \”Кременчук\” офіційно уклали угоди 24 хокеїсти.

Серед них:

– воротарі: Михайло Шевчук, Данило Єлисєєв і Сергій Безорчук;

– захисники: Володимир Варивода, Кирило Жовнір, Валентин Сірченко, Віталій Муль, Максим Качмар, Павло Акімов, Володимир Романенко, Богдан Піддубний;

– нападники: Артур Лисак, Іван Підгурський, Дмитро Чернишенко, Антон Бойков, Владислав Луговий, Олексій Костюк, Тимур Гриценко, Юрій Петранговський, Олексій Янішевський, Ілля Коренчук (Білорусь), Севастян Карпенко, Ігор Мікулко і Дмитро Комарницький (Латвія).

Останніми чотирма гравцями, які поповнили склад ХК \”Кременчук\” стали українці Павло Акімов, Володимир Романенко, Богдан Піддубний і латвієць Дмитро Комарницький. Найдосвідченіший серед них – 29-річний багаторазовий чемпіон України Павло Акімов, він перейшов до Кременчука з румунської \”Стяуа Рейнджерс\”, а до того грав за ХК \”Київ\”, \”Сокіл\” (Київ), ХК \”Гомель-2\” (Білорусь), \”Компаньйон\” (Київ), \”Харківські Акули\”, \”Вінницькі Гайдамаки\”, ХК \”Донбас\”.

А 20-річний хокеїст з Латвії Дмитро Комарницький перейшов до ХК \”Кременчук\” з команди із США \”Колорадо Еволюшн\”, яка виступала у WSHL (Хокейній лізі західних штатів), а до того він виступав за команди з Риги: ХК \”Рига\”, \”Юніорс\”, \”Динамо Юніорс\”.

ХК \”Кременчук\” стартує у чемпіонаті України 25 вересня матчем із \”Дженералз\”, якій відбудеться у київському Палаці спорту.

Аркадій СПИЦЯ

Погода