Аматори - 30-03-2014, 11:03 - sasa 218

Хто гратиме від Лубенщини в першості області?

Хто гратиме від Лубенщини в першості області?

«Зеніт» (Калайдинці) – ФК «Сенча» 3:1 (2:1).
Товариський матч. с. Калайдинці. 29 березня. Стадіон «Колос». +3 С. 52 глядачі.
Суддя: А. Павлюченко (Лубни).
«Зеніт»: Четверіков, Гриценко, Пархоменко, Яцько, Ю. Голубенко (Мисник, 74)), Лозицький, Михайленко, Ігнатенко, Богомолов, Шевченко, Рева (Коваленко, 68). Тренери: С. Бортнік, Л. Голубенко.
«Сенча»: Цимбал, В. Каліч, С. Каліч, Масло, Овдієнко, Пилипенко, Тібкало, Романюго, Іванов, Ільчик, Циб. Тренер: Д. Ібкало.
Голи: Богомолов (32), Рева (38), Михайленко (74) – Ільчик (21).

Команди лубенського краю продовжують підготовку до нового футбольного сезону. Наразі відомо, що два футбольні колективи будуть захищати честь міста і району у цьогорічному чемпіонаті Полтавщини з футболу.

Щодо остаточної назви лубенської команди («Зеніт», «Автотранс»), яка б представляла Лубни чи район – поки що не вирішено. Зазначу, що вищезгадана команда гратиме у обласному чемпіонаті серед першолігових колективів. Як повідомив один з наставників лубенців Сергій Бортнік, у черговому спарингу його підопічні на прохання сенчанських візаві грали проти них в рідних стінах і перемогли з рахунком 3:1. У переможців голами відзначилися юний Владислав Богомолов та досвідчені Олександр Михайленко і Ярослав Рева. У гостей гол престижу провів Олександр Ільчик, який відкрив рахунок у цьому контрольному цікавому протистоянні.

Інша команда лубенського краю ФК «Лубни» теж продовжує підготовку до нового футбольного сезону і черговим спаринг-матчем була зустріч у с. Петрівці Миргородського району, де підопічні тренера Анатолія Гришановича вже втретє приймали іспит проти сильної вищолігової команди обласного чемпіонату «Олімпія» (Савинці) Миргородського району. Стартовий склад лубенців був таким: Потирайло, Печарський, Богомаз, Куций, Бувалець, Ебенгу, Ламіне, Загоруйко, Захарченко, Сергієнко, Тупоровський. На заміну виходили: Романенко, Бойко, Копаніцин, Панченко, Отченашенко, Порощай, Артеменко, Марченко, Гноєвий, Сіріл, Стригунов.

Технічні результати протистояння: «Олімпія» (Савинці) – ФК «Лубни» 2:1(1:0). с. Петрівці. Стадіон «Колос». 68 глядачів. Голи: Рудченко (31), Шеремет (86) – Сергієнко (50). Відзначимо, що юна лубенська команда цьогоріч вже у черговий раз зустрічається зі знаним суперником і шальки терезів, поки що, на стороні миргородських олімпійців з їх відомим на Полтавщині тренером Володимиром Гришком. Але підопічні наставника Анатолія Гришановича дали справжній бій іменитому супернику і звели товариський поєдинок до мінімального результату – 1:2. Відзначимо, що за лубенців дебютував у матчі голкіпер Олександр Потирайло, який справив непогане враження на тренера.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода