Мотобол - 29-10-2015, 08:10 - sasa 160

Хто стане кращим бомбардиром мотобольного чемпіонату України?

Хто стане кращим бомбардиром мотобольного чемпіонату України?

31 жовтня у Вишняках відбудеться заключний матч чемпіонату України з мотоболу 2015 року, в якому \”Нива\” (Вишняки) прийматиме \”Колос\” (Нові Санжари).

Уже визначено чемпіона України-2015 – золоті медалі завоювала \”Нива\” (Вишняки), срібного призера – \”Восход\” (Вознесенськ) та бронзового призера – \”Дружба\” (Мачухи). Для мотобольних уболівальників практично залишається невирішеним одне \”статистичне\” питання: хто стане кращим бомбардиром мотобольного чемпіонату України 2015 року? І тут, напевно, боротьба триватиме, як кажуть, до останніх секунд чемпіонату.

Поки що серед бомбардирів лідирує Станіслав Червоний \”Восход\” (Вознесенськ), який у 8-ми матчах чемпіонату забив 16 м\’ячів, на другій позиції – Володимир Калінін \”Дружба\” (Мачухи), який також у 8-ми матчах забив 15 м\’ячів. Їх може випередити Сергій Пузик \”Нива\” (Вишняки), який у 7-ми матчах чемпіонату забив 14 м\’ячів, але у нього є ще гра у запасі. Тож якщо 31 жовтня у матчі \”Нива\” – \”Колос\” Сергій Пузик зможе оформити хет-трик, забивши 3 м\’ячі у ворота \”Колоса\”, то він до своєї вже завойованої золотої медалі зможе додати ще й звання кращого бомбардира чемпіонату України.

В\’ячеслав ДЕРЕВ\’ЯНКО

Погода