Першість Полтавщини - 17-05-2014, 06:05 - sasa 157

Хто зупинить СК Полтава?

Хто зупинить СК Полтава?

Набирає ходи чемпіонат Полтавщини з футболу серед команд Вищої ліги.

 

У 4 турі ФК «Лубни» відпочивав, адже матч між лубенцями і ФК «Карлівка-2», що мав бути зіграний 14 травня, за проханням керівництва господарів перенесений на пізніший строк. Причина: за лубенську команду серед тижня (середа) не зможуть зіграти більшість її гравців – студенти навчальних закладів, працюючі гравці. Інші ж колективи провели поєдинки 4 туру, про результати яких я коротко розповім:

ДЮСШ ФК «Ворскла» (Полтава) – «Колос» (Дмитрівка) 1:4

Цим матчем, в якому домінували більш сильніші гості, розпочався тур. Підсумковий рахунок, мабуть, не здивував нікого. За кременчуцьку команду два голи провів Роман Залов і по одному разу влучно пробили Максим Остапець та Віталій Євшуков.

ФК «Глобине» – ФК «Рокита» 0:1

А підсумок цього поєдинку декого здивував. Добре укомплектована досвідченими гравцями глобинська команда і цього разу не зуміла в рідних стінах добитися позитивного для себе результату. На 32 хвилині єдиний і переможний для своєї команди м’яча забив Михайло Прядко.

СК «Полтава» – ФК «Шишаки» 4:2

Цей поєдинок видався багатим на забиті м’ячі. Глядачі, яким сподобався видовищний футбольний матч, стали свідками шістьох проведених голів, як кажуть, «на будь-який смак». У переможців двічі відзначився Дмитро Куімов. Вкотре не пішов з поля без забитого м’яча юний нападник полтавців Дмитро Щербак і ще один гол забив Владислав Алексєєнко. Відчутна перемога СК «Полтава», який на сьогодні йде без поразок і продовжує бути одноосібним лідером вищолігового футбольного ешелону Полтавщини.

«Нове Життя» (Андріївка) – «Олімпія» (Савинці) 1:2

Добре збалансована у всіх лініях команда тренера Володимира Гришка, нарешті, заслужено перемогла і набрала 7 залікових очок до турнірної таблиці. Щодо самого матчу, то відкрили рахунок миргородці – влучно пробив Костянтин Шеремет. Потім його зрівняли господарі – відзначився Анатолій Приходько. А останню переможну крапку у зустрічі поставив півзахисник Євген Стрельцов – 2:1.

«Фламінго» (Комсомольськ) – вільний від ігор.

Турнірне становище і календар змагань >>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода