- 11-10-2009, 11:10 - sasa 257

\”Ювента\” – чемпіон!

\”Ювента\” – чемпіон!

Визначився чемпіон першості Полтавського району з футболу. Ним за тур до завершення чемпіонату, як і очікувалось, стала “Ювента” з Розсошенців. Цікаво, що офіційно команда завоювала медалі у грі з минулорічним чемпіоном ФК “Розсошенці”. Матч 21-го туру як зустріч першого кола завершилася з рахунком 3:1.
Також стали відомі команди, які залишать першу лігу. Це відвертий аутсайдер – “Колос” з Нижніх Млинів та тахтаулівський “Космос”. У наступному році їх замінить “Атака” з Гожулів. А от за другу путівку до першої ліги ще посперечаються “Кристал” та “Прайд”.
Триває боротьба за бронзові нагороди. Чотири команд, які претендують на призове місце у звітному турі зустрілися між собою. Так у Терешках зійшлися “Факел” та “Сокіл” зі Степного. Матч виявився напруженим про що свідчить рахунок – 2:2. У іншій дуелі “Джерело” розгромило мачуханський “Колан” 3:0. Тепер для того щоб залишити третю сходинку за собою команді із Супрунівки треба в останньому турі на виїзді перемогти “Вікторію”.
Для інших команд останній тур нічого не вирішуватиме, тому він стане більше підготовкою до “Осіннього кубку”, який стартує за два тижні.

21 тур
ФК Розсошенці – ФК Ювента (Розсошенці) 1:3
ФК Факел (Терешки) – Сокіл (Степне) 2:2
Олімп (Розсошенці) – Динамо (Божкове) 4:0
Гренада (Микільське) – Космос (Тахтаулове) 3:4
Джерело (Супрунівка) – ФК Колан (Мачухи) 3:0
Колос (Нижні Млини) – Вікторія (Головач) 2:1

Турнірна таблиця після 21-го туру

Погода