Новини - 05-05-2016, 05:05 - Націоналіст 186

Кадрові питання ворскляни вирішать через тиждень

Кадрові питання ворскляни вирішать через тиждень

У стані Ворскли готується велика нарада по всім футболістам, трансферам і орендам на сезон 2016/17. Щоб не втрачати час даремно і краще підготуватися до нового сезону і єврокубків, керівництво клубу і головний тренер Василь Сачко планують вже найближчим часом обговорити ключові кадрові питання, що стосуються першої команди на майбутній рік. Якщо говорити більш конкретно, то таке засідання буде організоване на початку наступного тижня.

 

В першу чергу Ворсклі треба буде розв\’язати питання з футболістами, чиї контракти закінчуються вже в червні. Полтаву в ранзі вільних агентів можуть покинути, як мінімум, Олександр Ковпак, Вадим Сапай, Андрій Ткачук та Артем Громов.

 

Також в червні закінчуються орендні угоди Антона Шиндера (Шахтар) і Дмитра Хльобаса (Динамо), тому сторонам, швидше за все, доведеться знову сідати за стіл переговорів. Не виключено, що в ситуації з Шиндером Ворскла може розглянути варіант з підписанням форварда на постійній основі. Його нинішній контракт з гірниками розрахований ще на рік – до літа 2017-го року.

 

Ще одним, не менш важливим моментом зустрічі, буде питання літньої трансферної кампанії. Є інформація, що на футболістів Ворскли є серйозний попит з-за кордону і в клубі про це знають. Тому вже в травні Василю Сачко належить вирішити, як буде виглядати команда в новому сезоні, кого слід відпустити і ким потрібно доукомплектовуватися, щоб гідно виступити в єврокубках.

 

За два тури до кінця Прем\’єр-ліги Ворскла, 39 набравши очок, розташувалася на п\’ятому місці в турнірній таблиці і навіть має теоретичні шанси поборотися за четверту позицію. У разі ж, якщо полтавчани завершать сезон на п\’ятому місці, то єврокубкову кампанію вони почнуть з 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

Погода