Хокей - 07-06-2013, 10:06 - sasa 144

Кальвадос – володар Кубка Кременчука!

Кальвадос – володар Кубка Кременчука!

Завершився хокейний сезон на Полтавщині. Останніми змаганнями його був відкритий розіграш Кубку Кременчука з хокею з шайбою, який прирівнюється до хокейного чемпіонату Полтавської області.

У головному фіналі до трьох перемог зустрічалися ХК «Кальвадос» (Полтава) і ХК «Кременчук» (Кременчук). Після чотирьох матчів був нічийний рахунок – 2:2. Перемагали суперників полтавчани з рахунками 4:2 і 5:3, а потім кременчуцькі хокеїсти «брали верх» – 5:1 і 6:2. У вирішальному поєдинку, що відбувся на льодовій кременчуцькій арені «Айсберг» 6 червня перемогу здобув полтавський ХК «Кальвадос» – 4:1.

Склад переможців був таким: Олександр Кулик, Володимир Безштанько, Олег Геращенко, Сергій Майборода, Дмитро Кушко, Євген Хрипко, Ельдар Махмудов, Костянтин Нижниченко, Ігор Скібиш, Єгор Шашкін, Владислав Іващенко, Олексій Головко, Станіслав Слюсаренко, Євген Нестеренко, Юрій Бабенко, Олександр Конопльов. А голкіпер полтавської команди лубенець Олександр Кулик став кращим воротарем змагань. Вітаємо полтавців із заслуженою перемогою і зичимо подальших успіхів на хокейних майданчиках!

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода