Матчі - 09-11-2018, 03:11 - admin 613

«Карабах» бере реванш у Полтаві за домашню поразку

Долю зустрічі вирішив пенальті, реалізований гостями на початку матчу.
«Карабах» бере реванш у Полтаві за домашню поразку

Після перемоги в Баку вболівальники в праві були чекати від «Ворскли» позитивного підсумку в матчі з «Карабахом» і вдома. Але не так сталося, як гадалося.

Причому все цього вечора було проти «Ворскли». Незвично слизький газон, на якому втрачав рівновагу навіть один з найтехнічніших гравців команди Шарпар. Надвмотиваниний суперник. І початок, гірше не придумаєш. Власне, він і визначив перебіг і долю матчу.

Гру активніше розпочали гравці «Карабаха». Уже на 12-й хвилині Артур, який вперше з’явився на полі після травми, віддав необачну передачу назад до власного штрафного майданчика. До м’яча першим встигав Медведєв, тому Богдан Шуст кинувся виправляти помилку партнера по команді, але зробити цього без порушення не зумів – пенальті. Удар з «позначки» спокійно реалізував Абдулаєв – 0:1.

Після голу гра почала нагадувати гру після результативного удара Кулача в Баку, коли господарі позиційно атакують й намагаються зрівняти рахунок, а гості грамотно обороняються й періодично гостро контратакують. А з позиційним нападом у нашої команди дуже великі проблеми.  Тривалий час зробити хоч щось з насиченою обороною суперника «Ворскла» не могла.

На початку другого тайму фанати обох команд добряче «подиміли», у результаті чого головному арбітру навіть довелося забрати гравців з поля. Але навіть тривала вимушена пауза ніяк не вплинула на гру. «Ворскла» безрезультатно билася об азербайджанський мур.

Створили біля воріт Халльдорсона підопічні Василя Сачка і справді дуже мало. Небезпечним можна вважати хіба удар головою у виконанні Коломойця після подачі кутового. Ісландський голкіпер у цьому моменті зіграв надійно. Контратаки ж «Карабаха» виглядали куди гостріше й кілька разів гості були близькими до того, щоб збільшити рахунок. Утім, фортуні було завгодно, щоб у цьому розіграші Ліги Європи команди обмінялися мінімальними перемогами на виїзді.

«Ворскла» (Полтава, Україна) – «Карабах» (Агдам, Азербайджан) – 0:1

«Ворскла»: Шуст, Пердута, Чеснаков, Чижов, Артур, Якубу (Карека, 55), Скляр, Ребенок, Шарпар, Кулач, Коломоєць.

«Карабах»: Халльдорсон, Медведєв, Жезнічак, Садигов, Герьєр, Гараєв, Мічел, Славчев, Зубір (Мадатов, 81), Деларж (Озрбич, 88), Абдулаєв.

Гол: Абдулаєв (13, з пенальті).

Попереджені: Якубу (51), Скляр (63), Чижов (80), Шарпар (95) – Герьєр (34),  Медведєв (56).

Олександр Данник

Фото Володимира Костенка

Погода