Футбол Полтавщини - 24-08-2013, 10:08 - sasa 189

Карлівка – Нове життя – 3:0

Карлівка – Нове життя – 3:0

У рамках підготовки до матчу 8 туру чемпіонату України проти миколаївської «Енергії» футболісти із Карлівки сьогодні провели контрольний поєдинок зі своїми географічними сусідами з Машівського району – командою «Нове життя».

Суперники зіграли три тайми по тридцять хвилин. У складі господарів на поле вийшли переважно гравці, які перебувають на перегляді (відсутні були Чумак, Гололобов, Полуницький, Голованьов, Момотенко, Гаврась, Гриценко, Коваленко, Носарєв, Ничипорук, Пономаренко, Співак, а також травмовані Лубенець, Фомич, Масюк). Це був захоплюючий поєдинок, який сподобався вболівальникам. Новачки продемонстрували швидкісний комбінаційний футбол, не залишивши аматорам жодних шансів. Зусиль граючого тренера, досвідченого Мелащенка виявилося замало, щоб на рівних боротися з карлівчанами. Гравці «Нового життя» змушені були тричі розпочинати з центра.

І все ж ця зустріч була корисною для машівських футболістів, які готуються до другого кола чемпіонату Полтавської області, яке розпочнеться вже наступних вихідних. А когось із новачків ФК «Карлівка» ми, можливо, побачимо вже у вівторок, 27 серпня, коли до Карлівки завітають футболісти миколаївської «Енергії». Початок матчу о 17.00.

Андрій ГОНЧАРЕНКО,

прес-аташе ФК «Карлівка»

Погода