ФК Полтава - 28-06-2013, 10:06 - sasa 240

Карлівка і Суми розійшлися миром

Карлівка і Суми розійшлися миром

ФК «Карлівка» (Карлівка) – ПФК «Суми» (Суми) – 1:1 (1:1)
27.06.13 р. 18.00. м. Гребінка, НТБ «Локомотив», 300 глядачів, + 32 Со.
Голи: Співак (25 хв.) – новачок (39 хв.).
Арбітр: Олександр Матяш (Полтава)
Асистенти: Денис Сердюк, Олег Говтвяниця (усі – Полтава).
ФК «Карлівка»: Чумак, Богомаз (новачок, 46 хв.), Полуницький (Тарганчук, 46 хв.), новачок, Голованьов, Ничипорук, Пономаренко, новачок, новачок (Гриценко, 46 хв.), Лубенець – кап. ком., Співак.
Головний тренер: Андрій Зав’ялов.
ПФК «Суми» (перший тайм): Бабак, Котелюх, новачок, Давидов, новачок, новачок, Лещук (Масалов, 30 хв.), новачок, Лебеденко, І.Мельник, новачок.
ПФК «Суми» (другий тайм): С.Мельник, Петрович, Масалов, решта – новачки.
Головний тренер: Андрій Кононенко.

Перший, із кількох запланованих у період міжсезоння, матч футболісти Карлівки провели проти першолігового ПФК «Суми». Гра відбулася в Гребінці на НТБ «Локомотив» – одному з кращих футбольних полів не лише на Полтавщині.

До 30-ї хвилини номінальні господарі нічим не поступалися старшим за класом сумчанам, створивши біля їхніх воріт кілька небезпечних моментів. Уже на 3-й хвилині, після подачі кутового Лубенцем, головою небезпечно пробивав Полуницький. Активно в нападі діяв новачок карлівчан Співак (до речі, прихід нападаючого придав атаці карлівчан зовсім іншого вигляду), який тримав захист гостей у постійній «бойовій» готовності. Саме він і відкрив рахунок у матчі. Після розіграшу стандарту Євген головою спрямував м’яч у сітку воріт. Через кілька хвилин сумчани провели небезпечну контратаку, після якої гра вирівнялася. А на 39-й хвилині рахунок став нічийним – після прострільної передачі Лебеденка з правого флангу один із новачків гостей в один дотик спрямував м’яч у дальній нижній кут воріт Романа Чумака.

Після відпочинку гра дещо заспокоїлася. Внесла свою лепту й погода, адже термометр показував більше тридцяти градусів. Тож, за такої спеки футболістам було важко демонструвати всі свої здібності. Маючи велику кількість гравців, які перебувають на перегляді, сумчани освіжили склад, помінявши майже всіх футболістів. Ігрова й територіальна перевага була на їхньому боці, але створити щось небезпечне їм так і не вдалося – гра проходила переважно між штрафними майданчиками суперників. До фінального свистка рахунок гри так і не змінився. Сама ж гра сподобалася місцевим уболівальникам, які оплесками проводжали футболістів з поля.

Що ж стосується гри наших земляків, то вони ще не вийшли на рівень минулого чемпіонату, адже команда змінилася майже наполовину. Як ми вже повідомляли раніше, колектив залишили Ігор Вітів, Дмитро Яковченко, Андрій Поляниця, Дмитро Плієв, Олександр Обревко і Костянтин Марченко (до речі, останній у звітному поєдинку виходив на заміну у складі… ПФК «Суми»). З різних причин учора також не могли допомогти партнерам по команді Олег Синьогуб, Ігор Фоміч, Єгор Коваленко і Роман Масюк. Але, незважаючи на це, карлівчани вистояли проти більш досвідченого суперника. Тож, підсумковий результат для наших земляків можна вважати цілком позитивним.

Наступну гру підопічні Андрія Зав’ялова проведуть уже завтра, 29 червня. У селищі Крутий Берег на стадіоні «Лтава» вони зустрінуться із молодіжним складом полтавської «Ворскли». Початок матчу о 17.00.

Андрій ГОНЧАРЕНКО,

прес-служба ФК «Карлівка» 

Погода