ФК Полтава - 22-07-2012, 12:07 - sasa 227

\”Карлівка\” забиває і супернику і собі

\”Карлівка\” забиває і супернику і собі

Енергія – Полтава-2-Карлівка – 1:1
Гриценко 67-автогол – Гриценко 35
Енергія: Жуков, Масюткін, Козін, Філіппов, Дмитровський, Пуляєв, Бічевой (Кондратюк, 68), Черняєв, Риженко, Муковозов, Гарібян (Стецюк, 58).
Полтава-2-Карлівка: Вітів, Голованьов, Поляниця, Синьогуб, Тарганчук, Лубенець, Буличев (Богомаз, 64), Коваленко, Пономаренко (Сільченко, 76), Гребінюк (Марченко, 35), Гриценко (Бобров, 74).
21 липня. Нова Каховка. Стадіон «Енергія». 1500 глядачів.

Початок матчу видався досить млявим. Перші десять хвилин футболісти вели боротьбу за територіальну перевагу на полі. Варто відзначити, що на дії гравців обох команд сильно вплинула спека, адже над Новою Каховкою під час гри не пробігла ані хмарина. Перший небезпечний момент створили господарі – удар зі штрафного прийняла на себе стінка. За хвилину Денис Риженко вдало звільнився від опіки на лівому фланзі атаки і пробив, але у рамку не влучив. У наступній атаці удар Дениса теж прийшовся мимо цілі. Гості відповіли гострим штрафним, який Жуков перевів на кутовий. Щоправда, цей стандарт виявився прикрим. Воротар “Енергії” змушений витягати м’яча із сітки воріт, після того, як Сергій Гриценко технічно замкнув передачу після кутового удару на 35-й хвилині матчу.

У другій половині гри місцеві футболісти виглядали значно краще гостей. Новокаховчани більше володіли ігровою ініціативою, багато пробивали поворотах. Активно діяв Риженко, який не боявся загострювати гру в нападі і завжди був націлений на ворота суперника. На 67-й хвилині зустрічі Риженка зупиняють з порушенням правил. Півзахисник «Енергії» Сергій Пуляєв робить гостру навісну подачу, а Сергій Гриценко відзначається другим голом у матчі, тільки тепер у власні ворота. У воротаря гостей в цьому епізоді просто не було шансів.
До кінця другого тайму обидві команди грали у середньому темпі. Господарі були значно ближчими до перемоги, проте не змогли дотиснути суперника. Футболісти не соромилися проводити відверто небезпечні підкати та не цуралися штовханини, тому до кінця матчу арбітр «виписав» сім попереджень, але, на щастя, до вилучень справа не дійшла, повдомляє прес-служба ФК \”Енергія\”.

Погода