- 14-10-2013, 07:10 - sasa 191

Карлівка: знову поразка

Карлівка: знову поразка

ФК «Карлівка» (Карлівка) – «Реал Фарма» (Овідіополь) – 0:1 (0:1)
17 тур. 14.10.13 р. 15.00, м. Карлівка, стадіон «Машинобудівник», 700 глядачів, + 10 Со.
Гол: Шаєнко (32 хв.).
Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).
Асистенти арбітра: Ігор Жосан (Херсон), В’ячеслав Малокостов (Севастополь).
4-й арбітр: Олег Говтвяниця (Полтава).
Спостерігач арбітражу: Євген Павленко (Київ).
ФК «Карлівка»: 33.Полуляхов, 18.Бідний, 3.Погорельцев, 8.Тарганчук – кап. ком., 5.Момотенко, 7.Коваленко, 25.Подригуля (6.Пономаренко, 76 хв.), 17.Ничипорук (22.Добрянський, 46 хв.), 10.Поляхов (15.Гаврась, 65 хв.), 11.Антіпов (26.Фомич, 46 хв.), 20.Перін (14.Співак, 62 хв.).
Запасні: 1.Чумак, 13.Масюк.
В. о. головного тренера: Сергій Лукаш.
«Реал Фарма»: 1.Кравченко, 55.Іванов, 22.Бабенцов, 3.Галезник (5.Андрєєв, 82 хв.), 10.Підлетейчук, 11.Клименко, 9.Продан, 15.Шестаков (12.Прокопенко, 76 хв.), 16.Фаюк (17.Ємельянов, 64 хв.), 7.Лиховидов – кап. ком. (33.Шаєнко, 26 хв.), 18.Белмохтар (20.Злепко, 60 хв.). 
Запасні: 23.Череднюк, 2.Пошехонцев.
Головний тренер: Ігор Корнієць.
Попередження: Поляхов (53 хв.) – Шестаков (68 хв.), Кравченко (90+4 хв.).

Знову засмутили місцевих уболівальників, які у день Покрови Пресвятої Богородиці сподівалися на позитивний результат, гравці ФК «Карлівка», зазнавши на своєму полі другої поразки поспіль. Прикро, що програли господарі командам, які, мабуть, не сподівалися вивезти з Карлівки максимум очок. Минулого разу білоцерківському «Арсеналу-Київщині» (1:2), а сьогодні сусідам по турнірній таблиці, які перебували сходинкою вище, – команді «Реал Фарма» з Одещини. А ще прикріше, що трапилося це в ювілейному для карлівчан матчі – 50-му з моменту виступів у чемпіонатах України серед команд II ліги.
    
Гості прибули на гру в піднесеному настрої, адже в минулому турі перемогли (3:1) одного з лідерів – криворізький «Гірник». Карлівчани з таким же рахунком на виїзді обіграли хмельницьке «Динамо», але на звітний поєдинок чомусь (уже вкотре) вийшли без іскри в очах, не створивши протягом матчу жодного, по-справжньому, гольового моменту. На 12-й хвилині у штрафному майданчику замешкався з ударом Юрій Перін, а за дві хвилини до перерви небезпечного удару в площину воріт завдавав Богдан Поляхов – на допомогу голкіперу прийшов захисник. Гості ж, маючи також півтора моменти, на відміну від карлівчан вижали по максимуму, забивши у першому таймі м’яч, який, як виявилося пізніше, й вирішив долю матчу. Мабуть, щось відчував 47-річний! граючий президент і капітан команди гостей Микола Лиховидов, коли на 26-й хвилині поступився місцем В’ячеславу Шаєнку. Останній, перебуваючи на полі всього п’ять хвилин, замкнув на дальній штанзі прострільну передачу з лівого флангу, вколотивши головою з трьох метрів м’яч у сітку.
    
Після відпочинку суперники діяли трішки активніше, але кращий вигляд мали все ж таки гості, які кожну атаку чи виконання стандарту намагалися завершити ударом по воротах. Карлівчани ж запам’яталися хіба що перенасиченими діагональними передачами, які не завжди знаходили продовження. На 49-й хвилині небезпечного удару по воротах Олександра Полуляхова завдавав усе той же В’ячеслав Шаєнко, а на 58-й – на прострільну передачу партнера не встиг Саїд Белмохтар. За мить до цього аналогічна ситуація виникла й біля протилежних воріт, але ніхто не відгукнувся на простріл Єгора Коваленка. На 60-й хвилині Шаєнко міг стати й автором «дубля». Хтось із партнерів метрів на тридцять п’ять виконав аут, вивівши В’ячеслава практично віч-на-віч із голкіпером, який, зайнявши вірну позицію, не дав м’ячу залетіти в ближню «дев’ятку». Ну, а перша після відпочинку реальна загроза воротам овідіопольців виникла лише на 72-й хвилині, коли підступного удару з шістнадцятиметрової лінії з розвороту завдавав Сергій Подригуля. Майже стовідсоткову нагоду зрівняти рахунок і зробити собі подарунок у День народження мав на 76-й хвилині Євген Співак, який після передачі Ігоря Фомича пробив упритул зі штангою. В останню десятихвилинку господарі намагалися атакувати ворота Сергія Кравченка, але діяли вони досить сумбурно, безадресно загружаючи м’яч у штрафний майданчик гостей. Запам’ятався хіба що удар Олександра Пономаренка на 84-й хвилині – м’яч просвистів над правою від воротаря «дев’яткою».
    
Тож, знову невдача – поразка від суперника, який був для карлівчан цілком прохідним. Цікаво, що чекає наших земляків у наступних поєдинках, коли вони зустрінуться з командами, що перебувають у верхній частині турнірної таблиці. Нагадаємо, що заключні два матчі першого кола підопічні Сергія Лукаша проведуть 19 жовтня на виїзді проти горностаївського «Миру» та 26 жовтня вдома проти черкаського «Славутича».     

Андрій Гончаренко,

прес-аташе ФК «Карлівка» 

Погода