- 12-05-2014, 12:05 - sasa 194

Карлівка знову програє з великим рахунком

Карлівка знову програє з великим рахунком

ФК «Карлівка» (м. Карлівка) – МФК «Кремінь» (м. Кременчук) – 0:4 (0:2)
33 тур. 11.05.14 р., 16.00, м. Карлівка, стадіон «Машинобудівник». + 22 Со .
Голи: Іванов (3 хв.), Черній (21 хв., 89 хв.), Степанчук (65 хв., з пенальті).
Арбітр: Нізола Андрій (м. Івано-Франківськ).
Асистенти арбітра: Семанюк Тарас, Лаврів Олексій (обидва – м. Івано-Франківськ).
4-й арбітр: Матяш Олександр (м. Полтава).
Спостерігач арбітражу: Шамич Віталій (м. Київ).
ФК «Карлівка»: 1.Бурдейний, 15.Мануляк, 2.Ільчиш, 4.Писаренко, 20.Савенков, 13.Масюк – кап. ком., 3.Демчук, 25.Марусич, 14.Щекальов, 10.Петришин, 21.Шаповал. 
Запасні: 66.Полуляхов, 24.Караван, 19.Гулович, 22.Клименко, 9.Шийка.
В. о. головного тренера: Лукаш Сергій.
МФК «Кремінь»: 12.Олійник, 22.Курелєх, 6.Буличов, 2.Логінов (3.Дугієнко, 46 хв.), 17.Волошин, 5.Вовкодав – кап. ком. (8.Тининик, 72 хв.), 16.Стебловський (9.Осадчий, 59 хв.), 11.Гаді (21.Ченбай, 46 хв.), 19.Степанчук (10.Кунєв, 70 хв.), 18.Черній, 20.Іванов.
Запасні: 1.Прокоп, 7.Апришко.
Головний тренер: Свистун Сергій.
Попередження: Петришин (72 хв.) – Курелєх (57 хв.), Осадчий (87 хв.).

Напередодні гри господарі опинилися в скрутному становищі. Команду залишили гравці основного складу – Єгор Коваленко, Олександр Пономаренко, Сергій Подригуля й Владислав Тарганчук. Тож, молодим гравцям, які ще не оговталися після нищівної поразки (0:5) у матчі минулого туру в Комсомольську, було важко боротися й з досвідченішими кременчужанами. Це була шоста офіційна зустріч суперників на професіональному рівні. П’ять попередніх завершувалися внічию (чотири рази – 0:0 й одного разу – 1:1). І лише в звітному поєдинку МФК «Кремінь», який у турнірній таблиці перебуває на підступах до завітної четвірки, зламав неприємну для себе традицію.
      
Гості заволоділи ініціативою зі стартовим свистком арбітра. Не встиг диктор оголосити склади команд, як підопічні Сергія Свистуна повели в рахунку – відзначився Єгор Іванов. А всередині першого тайму подвоїли його. Голкіпер карлівчан упорався з ударом Сергія Степанчука зі стандарту – м’яч від рук Ярослава Бурдейного потрапив у поперечину. Але першим на добивання встиг Костянтин Черній. Після цього кілька небезпечних контратак провели й господарі. Найпомітнішими серед них були Владислав Петришин і Дмитро Шаповал. На 25-й хвилині Владислав пройшов правим флангом і виконав націлену, але надто сильну, передачу на ворота суперників – Дмитро не зумів дотягнутися до м’яча. На 32-й хвилині після подачі кутового Шаповал знову опинився на ударній позиції, але головою пробив саме у той кут, де перебував Андрій Олійник. А найреальнішу нагоду Дмитро не використав на 37-й хвилині, коли не зумів переграти воротаря, вийшовши віч-на-віч із ним.   
     
Після відпочинку на полі знову домінували гравці «Кременя», які забивши ще два м’ячі, довели рахунок до непристойного. Спочатку Сергій Степанчук чітко реалізував пенальті – Ярослав Бурдейний угадав напрямок м’яча, але трішки не дотягнувся до нього. А наприкінці поєдинку, замкнувши прострільну передачу з правого флангу, оформив «дубль» Костянтин Черній. Варто віддати належне й молодим гравцям ФК «Карлівка», які відігравши увесь матч без замін, боролися до фінального свистка. До речі, в нинішньому чемпіонаті цей матч був останнім для карлівчан на власному полі.  
     
Наступний календарний матч підопічні Сергія Лукаша проведуть у суботу, 17 травня, у Білій Церкві проти команди «Арсенал-Київщина».
     
Андрій Гончаренко,
прес-аташе ФК «Карлівка»

Погода