- 15-03-2010, 06:03 - sasa 200

\”Харчовик\” – чемпіон!

\”Харчовик\” – чемпіон!

Завершився відкритий чемпіонат міста Лохвиці з міні-футболу. 6 березня були зіграні останні перенесені зустрічі, які вже не могли вплинути на розподіл призових місць.

Чемпіоном стала команда «Харчовик»(Червонозаводське). За команду виступали: Юрій Вінніченко, Віктор Мусієнко, Сергій Островський, Олексій Касьян, Костянтин Кононенко, Андрій Синяговський, Сергій Леонтович, Ігор Трокай, Андрій Осіпов, Микола Швіндін, Олексій Синящик, тренер – Сергій Лапіга.

Другим призером стала команда «Дзета» (Лохвиця), яка на фініші обійшла команду «Регал Петролеум», який майже до кінця разом з «Харчовиком» очолював турнірну таблицю.

Кращим бомбардиром першості став нападник «Харчовика» Костянтин Кононенко на рахунку якого  43 м`ячі.

А вже 7 березня розпочався кубок міста. В якому приймають участь 12 команд. На попередньому етапі перші 4 команди за результатами чемпіонату були вільні від ігор, а решта виборювали 4 путівки в чвертьфінал.

Результати попереднього етапу:
«Дзета-2»  – ФК «Лука» – 2:0
«Зірка» – «Освіта» – 3:5
«Динамо» – ДЮСШ – 3:2
«Молодь» – «Озничі» – 5:6

На фото: Стоять з ліва на право: Володимир Яблунівський, Костянтин Кононенко,  Ігор Трокай, Андрій Синяговський, Олексій Касьян, Сергій Лапіга. Сидять:  Віктор Мусієнко, Юрій Вінніченко, Сергій Островський, Микола Швіндін.

Микола ШВІНДІН       

Погода