Останні новини - 20-02-2011, 11:02 - sasa 154

Хет-трик Сергія Кравченка

Хет-трик Сергія Кравченка

У другому спарингу в Туреччині молодіжний склад ворсклян каменя на камені не залишив від молоді норвезького \”Мосса\” – 8:0

Ворскла (мол.) – «Мосс» (мол.) (Норвегія) – 8:0
Бараннік (6), Кравченко (8, 77, 88), Ткачук (13), Бацула (17), Пердута (41), Яременко (70).
Ворскла: Чуваєв (Лавренюк, 46), Радченко, Тарганчук, Ткачук (Марусич, 46), Бацула, Момот, Дулуб, Пердута (Шмиголь, 46), КРАВЧЕНКО (Яременко, 46), Бараннік (Шевченко, 46), Рябушко
(Потапенко, 46). Зворотні заміни по ходу другого тайму: Кравченко, Баранник.
20 лютого 2011. 15:30. Чолаклі. Стадіон готелю «Grand Aqua». +21 Градус. Сонячно.

Гра з молодіжним складом норвезького клубу «Мосс» перетворилася на легку прогулянку для команди Сергія Свистуна. Рахунок повністю відображає співвідношення сил на полі.

Головними дійовими персонажами цієї «п\’єси» стали Андрій Бацула, який не тільки асистував, а ще й забивав, а також Сергій Кравченко, якому в цій грі вдалося тричі \”розписатися\” у воротах скандинавів, повідомляє прес-служба ворсклян.

Вже на 6-й хвилині Бараннік метрів з 16-ти відкрив рахунок. Через дві хвилини передача Бацули знайшла голову Кравченко, і рахунок подвоївся. Все той же Бацула став співавтором третього гола у ворота «Мосса», а його старання кивком голови завершив Ткачук. На 17-й хвилині Бацула відзначився вже сам, потужно з лівої ноги поклавши м\’яч у сітку зі штрафного. Не обійшлося без Бацула і в п\’ятому голі, забитому перед перервою. Цього разу передачею Андрія скористався Пердута.

Ще три голи влетіло у ворота \”Мосса\” по перерві. Яременко на 70-й хвилині прибрав на замаху в бік захисника, зробив пару кроків вперед, пробив, і це вже – 6:0. Під завісу дуплетом «вистрілив» Кравченко. У підсумку більш ніж впевнена перемога над молоддю команди другого норвезького дивізіону.

Погода