Аматори - 07-12-2009, 04:12 - sasa 230

Кобелячани – другі в області

Кобелячани – другі в області

У рамках обласної спартакіади ветеранів сільського спорту Полтавщини 5 грудня в  Миргороді відбулися фінальні змагання з міні-футболу, в яких брало участь 5 команд. Згідно жеребкування команди були розподілені на дві групи. Першу групу склали команди Миргородського, Полтавського та Зіньківського району, а другу – Кобеляцький та Глобинський райони. Спортивна делегація Кобеляцького району виступала в такому складі: Ісаєнка Ростислава (с. Озера), Фещенка Юрія (с. Кірове), братів Няйків Юрія та Валентина (с. Підгора), Проценка Сергія (Кунівка), Варича Миколи, Проскурні Олександра та Гапонова Олександра з райцентру.

Кобелячани виступили доволі успішно. Вони впевнено перемогли команду Глобинського району – 6:3 і вийшли до фіналу. А в іншій групі команда Зіньківського району посіла перше місце по черзі обігравши команди Полтавського та Миргородського районів з рахунком 6:3 та 1:0 відповідно. Команда Миргородського району перемогла команду Полтавського району з рахунком 1:0 і посіла друге місце в групі.

У матчі за третє місце зустрічалися команди Глобинського та Миргородського районів. Перемогу з рахунком 3:0 здобули господарі поля.

У фіналі кобелячани зустрічалися з командою Зіньківського району і поступилися з рахунком 3:1.

Погода