Першість Полтавщини - 19-07-2010, 10:07 - sasa 216

Кобеляки пішли на перерву в доброму гуморі

Кобеляки пішли на перерву в доброму гуморі


\”Колос\” (Кобеляки) –  \”Молодь-ПДПУ\” (Полтава) – 3:0

Михайлик 8, Мишенко 17-автогол, Міщенко 70
Колос: Сидорець (Нестеренко, 46), Волочай, Вовченко, Колінько, Міщенко, Михайлик (Ісаєнко, 58), Лупинос, Калюжний, Маньківський (Савченко, 70), Я.Ломаков (Кононенко,63), Постольник.
Молодь: Бульбах, Чехов, Філіпов, Жаріков, Жмурко, Кіряхно, Сорохан, Рибак, Ходирєв (Сухно, 63), Мишенко, Хоменко.
Судді: Палаженко, Горячковський, Малик (усі – Кременчуцький район).
Попередження: Волочай (20) , Маньківський (23) – Рибак (68), Чехов (70).
Юнаки – 1:2.
18 липня 2010 року. Кобеляки. Стадіон \”Колос\”. 250 глядачів

Юні полтавці у звітному матчі не могли розраховувати на семерих гравців основного складу. Причина – поважна. Кістяк полтавської команди складає основу збірної Полтавщини, яка бере участь у літніх молодіжних іграх у Львові.

altНезважаючи на міцні оборонні редути гостей, відкрили рахунок господарі досить швидко. В центрі поля Колінько перехопив м\’яча у Кіряхна та передачею знайшов Маньківського, який не довго думаючи прострілив у напрямок штрафного майданчика гостей. \”Дальній забіг\” виграв Михайлик, який випередив двох захисників та вколотив м\’яча в дальній від воротаря кут воріт. У наступній атаці \”Колоса\” старожил господарів знову завдає небезпечного удару – з другої спроби Бульбах забирає смугастого.На 13-й хвилині Колінько завдав дальнього удару – набагато вище воріт. А за чотири хвилини рахунок в матчі таки було подвоєно. Другий гол в матчі виявився досить курйозним. Гравець полтавської команди Богдан Мишенко намагаючись віддати головою м\’яча Бульбаху дещо перестарався та запустив смугастого йому за комір. Лише після другого пропущеного голу гості дещо прокинулися. Почалися забігання до штрафного майданчику \”Колоса\”, але без моментів.

altВперше гості нагадали про себе аж на 20-й хвилині, проте жодної небезпеки штрафний у виконанні Рибака не ніс – занадто неточно пробив гравець \”Молоді\”. За хвилину в подібній ситуації Ходирєв пробиває прямо в руки Сидорцю. Господарі відповіли швидко. Триходівка  Лупинос – Маньківський – Постольник завершується ударом останнього – сфера \”цілує\” ліву від кіпера стійку та вилітає за межі футбольного поля. На 25-й хвилині вперше в матчі по-справжньому стало спекотно (ну, звісно, якщо відкинути температурні примхи природи) біля воріт Сидорця. Кіпер господарів не зумів з першого разу накрити  м\’яча після штрафного у виконанні Хоменка, а Жаріков у ближньому бої не зміг переграти голкіпера господарів. Окрім того, гравець \”Молоді\” забіг у офсайд. За 10 хвилин футболісти \”Молоді\” знову мали момент, щоб забити, але Ходирєв з двох метрів не потрапив по м\’ячу.

Після кутового у середині другого тайму Міщенко зупинив м\’яча ногою, прийняв смугастого на груди та  не опускаючи його на землю невідпорно пробив у правий верхній кут воріт – так рахунок став остаточним – 3:0. До кінця зустрічі гості намагалися забити бодай гол престижу, проте з цього нічого не вийшло.

Олег ДУБИНА

Погода