- 07-10-2018, 10:10 - admin 661

Коли закінчується бензин…

«Ворскла» поступається останній команді чемпіонату.
Коли закінчується бензин…

Після дуже прикрої і болючої поразки від «Спортинга» Василь Сачко не став вдаватися до суттєвих кадрових перестановок й проти «Арсеналу» випустив майже той самий склад.

Різниця була тільки в парі центральних захисників, яку цього разу склали Гіоргадзе й Чижов. Ардін Даллку не зміг вийти на поле через ушкодження. По тій же причині не побачили глядачі в старті й Кравченка – свою звичну позицію в центрі поля посів Чеснаков.

Сама ж гра стала суцільним розчаруванням. Якщо в першому таймі ворскляни пару разів примусили вступити в гру Сітала, то в другому в атаці не було створено абсолютно нічого. До всіх неприємностей додалася ще й травма Артура.

У результаті на фоні надвтомленої «Ворскли» гравці «Арсенала», які прагнули сподобатися новому наставнику В’ячеславу Грозному, виглядали суттєво мобільнішими. Що й принесло свої плоди. Спочатку на 73-й хвилині максимум з боротьби проти наших центральних захисників витиснув Гринь. М’яч після його удару рикошетом від футболіста «Ворскли» пішов у ворота – 0:1.

А за п’ять хвилин все той же Гринь, отримавши хороший пас у штрафному майданчику, красивим ударом спокійно переграв Шуста – 0:2. Дивлячись на потуги «Ворскли», фінальний свисток можна було давати вже тоді…

У підсумку маємо поразку без варіантів. Поразку, за яку критикувати команду не хочеться. Сил на другий матч за чотири дні у футболістів не вистачило.

Тепер у чемпіонаті наступає двотижнева пауза, пов’язана з матчами збірних. У команди й тренерського штабу є вдосталь часу, щоб гарно підготуватися до ігор з «Динамо» й «Карабахом». Далі легше точно не буде.

«Ворскла» (Полтава) – «Арсенал-Київ» (Київ) – 0:2

 «Ворскла»: Шуст, Гіоргадзе, Пердута, Скляр, Кулач, Шарпар, Чеснаков (Одарюк, 76), Коломоєць (Карека, 72), Чижов, Артур (Мысык, 53), Ребенок.

«Арсенал-Київ»: Сітало, Майданевич, Євтоскі, Гринь, Домбровський, Баланюк (Алексєєв, 79), Оріховський (Вакулко, 85), Насонов, Сагуткін, Дубинчак, Лола.

Голи: Гринь (73, 78).

Попереджені: Чижов (34) – Сагуткін (31), Євтоскі (37), Майданевич (48).

Олександр Данник

Фото vorskla.com.ua

Погода