Першість Полтавщини - 22-06-2009, 12:06 - sasa 237

Колос Дмитрівка – Колос Кобеляки – 2:0

Колос Дмитрівка – Колос Кобеляки – 2:0

Першість Полтавщини. Перша ліга

Колос Дмитрівка — Колос Кобеляки – 2:0 (0:0)
Кулявін 66, 70
«Колос» Кобеляки:  Миронов, Волочай, Я.Ломаков, Савченко, Ісаєнко, Зінченко, Лупінос, Михайлик, Борзовець, Бажан, Кононенко,
Запасні: Пищита, Постольник, Онищенко, В.Ломаков, Колінько, Няйко, Рєдчиц
Судді: В.Чернишов, О.Маланчий, В.Капшуп (усі — Кременчуг).
Дмитрівка. 21 червня. +34
200 глядачів.
Юнаки – 0:2

Турнірне становище обох команд перед звітним матчем було досить складним. Обидві команди розташувалися в нижній її частині. Це спонукало команди грати на перемогу. А от хто її більш заслуговував повинна була показати сама гра.
Перший небезпечний момент виник вже на 2-й хвилині. Гравець кобеляччан Ігор Кононенко промчався лівим флангом та завдав сильного удару. М\’яч після його удару пролетів мимо воріт. Відповідь господарів незабарилася. Сергій Скляр із вигідної позиції поцілив вище воріт. У першому таймі гра в основному точилася в центрі поля. Більше м\’ячем володіли кобелячани, проте знову згадалася стара болячка їхніх гравців – катастрофічна не реалізація моментів. На 25-й хвилині цю тезу підтвердив Ігор Кононенко який не зміг реалізувати вихід віч-на-віч. Під кінець тайму гравець кобелячан Ігор Бажан виконав штрафний, воротар господарів не зміг із першої спроби зафіксувати м\’яч, однак на добивання ніхто з футболістів кобеляцького \”Колоса\” не встиг.
Другий тайм приніс те, чого так довго чекали дмитриківські уболівальники – голи своїх улюбленців. Героєм матчу став Дмитро Кулявін. Саме він став зробив \”дубль\” в цій зустрічі. На 66-й хвилині Дмитро в падінні замкнув головою навіс партнера по команді. А вже через 4 хвилини він скористався помилкою на виході воротаря гостей Павла Миронова, який проскочив повз м\’яча. Влучити в пусті ворота було справою техніки.

Ці голи повністю змінили хід подій у матчі. Гра кобеляччан розладилася. Господарі змогли забивати ще декілька разів, але не поталанило. На 87 хвилині кобеляччани мали шанс відквитати один м\’яч, однак Ярослав Постольник у падінні головою вдарив набагато вище воріт. Фінальний свисток сповістив про закономірну довгождану перемогу дмитрівського\”Колоса\”.

Олег ДУБИНА

Погода