- 26-04-2009, 09:04 - sasa 310

Колосовське дербі в Кобеляках

Колосовське дербі в Кобеляках

Колос (Кобеляки) – Колос (Зіньків) – 2:3
Волочаєв 2, 30-пен. – ???
26 квітня 2009 року. Кобеляки. Стадіон \”Колос\”. 150 глядачів.

Юнаки – 5:0

У третьому турі першості області з футболу до Кобеляк завітали гості з Зінькова – тамтешній \”Колос\”. Із перших хвилин стало очевидним, що місцеві футболісти гратимуть лише на перемогу. Кобелячани відкрили рахунок вже на 2 хвилині. Після взаємних помилок оборони та воротаря гостів, м\’яч рикошетом від Євгена Волочаєва влетів у ворота зіньківчан.

Після цього гра досить тривалий час точилася у центрі поля. За цей час команди почергово обмінювалися дальніми ударам. Господарі поля міцно захопили ініціативу, в свою чергу гості діяли на контратаках.
На 30-й хвилині за грубу гру проти гравця місцевого \”Колоса\” у штрафному майданчику гостей суддя назначив пенальті. Його чітко реалізував і тим самим оформив \”дубль\” в цій зустрічі Євген Волочаєв.
Як здавалося на перший погляд гру зроблено… Проте іншої думки були гості. На останніх хвилинах першого тайму за затримку гравця суддя знову показав на одинадцятиметровий. Гості його успішно реалізували. За рахунку 2:1 команди пішли відпочивати.

У другому тайму ситуація на полі змінилася. Гості заграли більш агресивніше, більш жвавіше. До цього кобелячани готовими не були. Почалися грубощі. За дві хвилини за вини оборони господарів рахунок зустрічі докорінно змінився. Наприкінці тайму гості мали безліч нагод збільшити рахунок, проте господарям щастило. 2:3 – друга поспіль домашня поразка кобеляцького \”Колоса\”.

Олег ДУБИНА

Погода