- 11-05-2010, 12:05 - sasa 220

\”Колосу\” \”Земляни\” не підкорилися

\”Колосу\” \”Земляни\” не підкорилися

8 травня команда «Колос» Кобеляки взяла участь в міжобласному турнірі на призи «Земляни» з нагоди 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні, що відбувся в Магдалинівці Дніпропетровської області.

Разом із господарями та гостями з Полтавської області змагалися ще дві команди «Оріль» Царичанка та ФК «Петриківка». Згідно регламенту змагань спочатку відбулося два півфінали, матч за 3- 4 місце і фінал. В першому матчі кобелячани здобули перемогу над командою «Оріль» Царичанка з рахунком 5:0, у складі наших земляків голами відзначились Міщенко, Зінченко, Кононенко та двічі Постольник. В іншому півфіналі зустрічалися команди «Динамо» Магдалинівка та ФК «Петриківка». Господарі поля святкували перемогу з рахунком 5:0.

У матчі за третє місце зустрічалися команди «Оріль» Царичанка та ФК «Петриківка». Основний час матчу закінчився з рахунком 1:1, а в після матчевих пенальті перемогу святкували петриківчани з рахунком 5:4.

У фінальному поєдинку зустрічалися команда – господар «Динамо» Магдалинівка та гості з Полтавської області «Колос» Кобеляки. На 7-й хвилині матчу наші земляки пропустили необов’язковий гол і змушені були відіграватися. Ігрова та територіальна перевага була на боці кобелячан, вони мали чимало моментів для взяття воріт, але після їхніх ударів м’яч влучав то в поперечину, то в штангу воріт суперника. В одній із контратак господарів подвоїли рахунок у матчі. Фінальний свисток головного арбітра матчу Кривогуза з Бутенок зафіксував перемогу господарів – 2:0, які другий рік поспіль стали переможцями турніру. Кращим футболістом у складі «Колоса» визнано Олега Бажана.

Погода