Новини - 14-10-2015, 11:10 - sasa 213

Команда \”PAF-OFF ROAD 4×4\” з Полтави виграла етап чемпіонату України з трофі-рейдів

Команда \”PAF-OFF ROAD 4×4\” з Полтави виграла етап чемпіонату України з трофі-рейдів

У Запоріжжі відбувся 4-й етап чемпіонату України-ФАУ (Федерації автоспорту України) з трофі-рейдів, на якому сенсаційну перемогу у найзапеклішому протистоянні у командній першості виборола команда \”PAF-OFF ROAD 4×4\” (Полтава).

У командному заліку наші земляки перемогли лише за додатковими показниками, адже й команда \”Ukraine Racing\” (Київ) також набрала 24 командні очка.

Головним пілотом команди став полтавець Олександр Подоляка, який разом із трьома різними штурманами – Олексієм Сєдаковим, Романом Павловим і Олександром Сидоренком – й набрав переможні 24 командні очка. У двох класах Олександр Подоляка виборював перші місця: ТР3 – з Олексієм Сєдоковим – на ЛУАЗ 969М (12 годин 52 хвилини 35 секунд)  та OPEN 33 – із Романом Павловим – УАЗ 3151001 (16 годин 52 хвилини 07 секунд) – за кожну із цих перемог полтавська команда отримала по 10 очок.

У класі ТР 2 Олександр Подоляка з Олександром Сидоренком – на Suzuki Jimny – були 5-ми (це – 4 командні очка). Саме завдяки тому, що полтавець Олександр Подоляка став єдиним гонщиком, яки здійснив на цьому етапі переможний дубль (у двох класах автомобілів), полтавська команда \”PAF-OFF ROAD 4×4\” й перемогла за додатковими показниками у командній першості.

Аркадій СПИЦЯ

Погода