Баскетбол - 17-09-2015, 02:09 - sasa 186

Команду Ольги Мазніченко \”благословили\” у старовинному палаці Шато д\’Амьє

Команду Ольги Мазніченко \”благословили\” у старовинному палаці Шато д\’Амьє

Наш сайт уже повідомляв, що наша землячка, вихованка Миргородської ДЮСШ Ольга Мазніченко у сезоні 2015-2016 виступатиме у баскетбольному чемпіонаті Бельгії у складі команди \”Бельфіус\” (Намюр).

Перед початком нового сезону у Намюрі – у старовинному палаці Шато д\’Амьє – відбулася зустріч-презентація жіночої команди \”Бельфіус\”, на якій були присутні керівники міської влади, регіону Валлонія, журналісти та уболівальники, які всі разом й \”благословили\” команду на успіхи у змаганнях сезону 2015-2016: чемпіонаті та Кубку Бельгії і єврокубковому турнірі.

У Шато д\’Амьє урочисто була представлена нова \”зірка\” \”Бельфіуса\” – 24-річна Ольга Мазніченко. Наша землячка вже встигла пограти у баскетбольних чемпіонатах України, Франції, Ізраїлю, Іспанії та Італії, в якій вона виступала у жіночій Серії А протягом останніх трьох років. Бельгійські \”селекціонери\” змогли \”перехопити\” Ольгу Мазніченко у… Баку, де вона влітку цього року у складі жіночої збірної України завоювала срібну медаль І Європейських ігор з баскетболу 3х3.

\"Команду

Так бельгійки святкували перемогу у Кубку країни-2015 / Фото basketinbelgium.be

 

Через кілька днів після \”благословення\” у Шато д\’Амьє команда \”Бельфіус\” стартувала у Кубку Бельгії. У матчі 1/8 фіналу команда Ольги Мазніченко впевнено перемогла своїх землячок із сусіднього міста провінції Валлонія – Сіне – 100:49.

Тетяна БЕГМА

Погода