- 07-12-2010, 09:12 - sasa 164

\”Комсомолець\” – перший

\”Комсомолець\” – перший

У Лубнах завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловічих команд, метою якого була популяризація цього чудового ігрового виду спорту та підвищення спортивної майстерності волейболістів-лубенців.

Під патронатом міського відділу з питань фізичної культури, спорту і туризму, який очолює Іван Тузов, змагання тривали сім днів за участю восьми команд. Вони були розподілені за жеребом на дві групи – «А» і «Б». За нагороди вели боротьбу «Колос», «Лісотехнічний коледж», «Медик», «Комсомолець-1» (група «А»), «Шліфверст», «Комсомолець-2», «Макар і К», «Газопровід» (група «Б»). Результати попередніх поєдинків у групах, де вони складалися з трьох партій: «Комсомолець-1» – «Колос» 2:0, «Шліфверст» – «Газопровід» 2:0, «Медик» – «Лістех» 2:0, «Макар і К» – «Комсомолець-2» 0:2, «Лістех» – «Колос» 1:2, «Газопровід» – «Комсомолець-2» 0:2, «Медик» – «Комсомолець-1» 2:1, «Шліфверст» – «Макар і К» 2:0, «Комсомолець-1» – «Лістех» 2:0, «Макар і К» – «Газопровід» 0:2, «Колос» – «Медик» 2:1, «Комсомолець-2» – «Шліфверст» 2:1.

До півфіналів, так званих стикових ігор, вийшли «Комсомолець-1» і «Медик» з групи «А», а також «Комсомолець-2» і «Шліфверст» (група «Б»). Півфінальні зустрічі, що були вже до трьох перемог, пройшли у напруженій та впертій боротьбі, результати якої такі: «Комсомолець-1» – «Шлівферст» 2:3 і «Косомолець-2» – «Медик» 3:1. В останній ігровий день чотири фіналісти розіграли нагороди змагань, але інтриги вже не вийшло. Спочатку у поєдинку з «бронзу» команда, що представляла заклади охорони здоров’я міста, програла «за всіма статтями» першій комсомольській команді – 3:0 на її користь. Також у трьох партіях «Комсомолець-2» здолав заводчан-шліфверстівців і здобув золоті нагороди першості міста. Склад переможців, в яких, до речі, не було запасних виконавців, тобто вони грали у всіх зустрічах без замін, був таким: Олександр Мороз (капітан команди), Денис Беспечний, Віктор Середа, Ігор Сурмач, Сагід Могамедов, Сергій Алєксєєнко. Обидва «комсомольські колективи» представляли ВАТ «Машинобудівний завод «Комсомолець» (директор Юрій Плескач). Срібні нагороди виборола волейбольний колектив, що представляв ВАТ «Шліфверст», де головою наглядової ради підприємства є гравець цієї команди Іван Снісаренко.

По завершенні змагань, що пройшли у спортивному залі Лубенської ДЮСШ (директор Олександр Семенець), переможцям та призерам вручали кубки, медалі, грамоти начальник міського відділу з питань фізичної культури, спорту і туризму Іван Тузов і спеціаліст цього відділу Сергій Бортнік. Також призи як кращих гравців чемпіонату отримали Олександр Мороз («Комсомолець-2»), Іван Гуржій («Шліфверст»), Руслан Гаврик («Комсомолець-1») і Юрій Тягній («Медик»).

На фото: Команда «Комсомолець-2» – цьогорічний чемпіон Лубен з волейболу.

Погода