Першість Полтавщини - 23-09-2013, 12:09 - sasa 194

Кошманівка громить Нові Санжари і виходить в лідери

Кошманівка громить Нові Санжари і виходить в лідери

У чотирьох матчах 13 туру у групі «Б» першої ліги першості Полтавської області було забито чималу кількість м’ячів – 24. Відзначимо зливу голів у Нових Санжарах.

«Чайка» (Дейкалівка) – «Колос» (Кобеляки) 2:1.
Поєдинки між цими командами завжди проходять напружено та цікаво. Підопічні тренера Ігоря Долгошеєва перемогли коло сівців завдяки двом влучним пострілам Ігоря Кубея та Дмитра Банного. Юнаки: 0:1.

«Маяк» (Котельва) – «Вікторія» (Первозванівка) 4:0
Відзначимо майже повну перевагу господарів поля, які втілили її у забиті м’ячі. Один гол на рахунку Олега Шеляги і хет-триком відзначився нападник котелевської команди Дмитро Менчинський. Юнаки: 1:1.

«Стандарт» (Нові Санжари) – «Нива» (Кошманівка) 2:9
У цьогорічній першості області команда «Нива» з Кошманівки, мабуть, встановила рекорд по забиванню м’ячів одному і тому ж супернику – всього за два матчі у ворота новосанжарців потрапило аж 17 м’ячів! В гостях кошманівці забили ще більше завдяки Володимиру Борсалу, Андрію Міхайленку, Олегу Сітаку (усі – по два м’ячі), Владиславу Гирі, Олексію Сергію (по одному) і автоголу. Юнаки: 1:2

«Елеватор» (Селещина) – «ФК «Карлівка-2» (Карлівка) 5:0.
Самобутня команда з Селещини на рідному стадіоні декласувала дублерів друголігової Карлівки. Як повідомив один з наставників команди господарів Віктор Патюк, переможні голи провели Олександр Ткаченко, Сергій Капустян, Сергій Лебітько і Віталій Черненко (два). Юнаки: 1:1.

 

Турнірне становище та календар змагань >>>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода