- 17-09-2015, 02:09 - sasa 209

Костянтин Уткін завоював \”бронзу\” на етапі чемпіонату і \”золото\” на етапі Кубка України з мотокросу

Костянтин Уткін завоював \”бронзу\” на етапі чемпіонату і \”золото\” на етапі Кубка України з мотокросу

У Кіровограді відбулися унікальні національні змагання з мотокросу, до програми яких одночасно входили: 5-й етап особисто-командного чемпіонату України, 5-й етап молодіжного чемпіонату країни на Кубок змс В. Кавінова і 7-й етап Кубка ФМСУ (Федерації мотоциклетного спорту України) серед аматорів і ветеранів.

На кіровоградській трасі мотокросу успішно виступив майстер спорту з Полтави Костянтин Уткін. Він став бронзовим призером на етапі чемпіонату України серед чоловіків-еліта у класі Open, в якому розвернулася найзапекліша боротьба за друге-третє місця. Тут явним лідером був майстер спорту міжнародного класу Роман Морозов (Київ), який у двох гонках став переможцем і набрав максимум очок – 50 (по 25 – за перші місця у двох гонках). А між трьома майстрами спорту велася боротьба до останньої фінішної прямої. Завдяки тому, що у другій гонці полтавець Костянтин Уткін сенсаційно фінішував на другому місці, він у підсумку став бронзовим призером на цьому етапі. У цьому класі статистика була така: друге місце – Артем Мартиненко (Хуст) – 42 очка (2-ге місце – у першій гонці, 3-є місце – у другій гонці), Костянтин Уткін (Полтава) – 40 очок (4-е місце у першій гонці, 2-ге місце – у другій гонці), Сергій Діденко (Запоріжжя) – 38 очок (3-є місце у першій гонці, 4-е місце – у другій гонці).

А ось на 7-му етапі Кубка ФМСУ серед ветеранів – група 1 (до 50 років) – полтавець Костянтин Уткін набрав максимум очок – 50 і випередив своїх суперників – майстрів спорту – Олександра Гайдара (Запоріжжя) – 44 очка та Олега Алексу (Хуст) – 40 очок.

В\’ячеслав ДЕРЕВ\’ЯНКО

Погода