ФК Полтава - 16-09-2012, 11:09 - sasa 163

Кременчуцька засуха

Кременчуцька засуха

Обидва тренери визнали, що придбали по одному очку, ніж втратили по два.

Кремінь – Полтава-2-Карлівка – 0:0
Кремінь: Олійник, Буличов, Шевченко, Волошин, Пасічниченко, Волга (Кунєв 75), Кругляк (Борисенко 90+1), Ніконов (Михайлов 90 +4), Апришко (Бацула 83), Слабишев (Гордієнко 54), Івлєв.
Полтава-2-Карлівка: Вітів, Зозуля, Тарганчук, Поляниця, Синьогуб, Лубенець, Момот (Буличов 77), Нурідінов (Голованьов 63), Коваленко (Гриценко 46), Пономаренко, Гребенюк.
Попередження: Кругляк 53, Пісічніченко 18 – Тарганчук 34.
Вилучення: Пісічніченко 72.
15 вересня. Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена». 1300 глядачів.

Перед початком цього матчу федерація футболу Кременчука в особі Вадима Маньківського та Петра Шувалова привітала з ювілеєм Бориса Семеновича Коваля, якому 24 серпня виповнилося 75 років! Борис Семенович виступав за команду майстрів класу «Б» «Дніпро» (Кременчук) в 60-х роках, потім тренував кременчуцькі аматорські колективи «Мотор» і «Автомобіліст». Також Борис Коваль, після завершення футбольної кар\’єри був арбітром і інспектором обласних чемпіонатів з футболу. Борису Семеновичу від Кременчуцької федерації футболу була вручена пам\’ятна грамота і також кубок.

Сам же матч почався з невеликої пожежі біля воріт «Кременя», коли навіс гостей з правого флангу ледь не закінчився для кременчуцької команди плачевно. Тут «Кремінь» міг відповісти більш, ніж гідно, але пас на Слабишева був сильним.

Відразу варто сказати, що «Полтава-2-Карлівка» постали перед кременчуцькими любителями футболу дисциплінованою і добре організованою командою. Ніякої паніки в обороні, кожен гравець на полі чітко знав своє завдання і виконував її в міру своїх можливостей. На стартовий натиск «Кременя» гості намагалися завжди відповідати якщо не гострою, то атакою з логічним завершенням. По першому тайму можна згадати хіба що удар з-за штрафного Кругляка, з яким воротар гостей впорався з другої спроби і удар головою Волги, який міг і відкрити рахунок, але влучив у ворота з кількох метрів після скидки все того ж Кругляка.

Другий тайм знову почався з пожежі біля воріт «Кременя», але цього разу пощастило в тому, що Нурідінов не зміг зловити м\’яч зльоту, перебуваючи у штрафному на забивній позиції. Найреальніший, мабуть, момент упустив Івлєв на 63-й хвилині коли примудрився не влучити головою у ворота з кількох метрів після подачі кутового, – пише прсе-служба МФК \”Кремінь\”.

У своїх коментарях обидва тренери не виглядали засмученими, що дозволяє зробити висновок про те, що ця нічия влаштувала як одну, так і іншу команди.

Погода