МФК Кремінь - 22-06-2012, 12:06 - sasa 159

\”Кремінь\” програв перший спаринг

\”Кремінь\” програв перший спаринг

Кременчуцька команда провела перший товариський матч у передсезонній підготовці.

«Геліос» – «Кремінь» 3:0.
«Кремінь»: Прокоп (Олійник 46), Ніконов (Волошин 46), Музика (Буличов 46), Шевченко (Борисенко 46), Шаповал (Проненко 46), Апришко (Барба 46), Ткаченко (Сумцов 46), Волга (Кирієнко 46 , Фазилов 80), Коваленко (Івлєв 46), Слабишев (Гордієнко 46), Грачов (Гостєв 46).

У першому таймі на полі була рівна гра, що й підтверджує рахунок, а ось у другій половині господарям поля вдалося тричі вразити ворота Андрія Олійника. Юрій Чумак зазначив гравців, які приїхали на перегляд, сказавши, що вони показали себе з хорошого боку. А ось основні гравці «Кременя» виглядали в другому таймі слабіше, причиною чого, можливо, великі навантаження, до яких футболісти ще не звикли.

«Ми програли другий тайм, ймовірно, це через те, що ті хлопці, які тільки приїхали в наше розташування не отримували ту навантаження, як інші і тому зіграли вони трохи краще. Моменти у нас були і досить непогані. Якщо говорити про новачків, то на хорошому рівні гру провели Волга і Шаповал, також добре виглядали Шевченко і Слабишев. Гарне враження залишив своє грою і Грачов. Однак перед початком сезону ще достатньо часу і стверджувати, що хтось із них підпише з клубом контракт я поки не можу », – сказав після гри Юрій Чумак.

Нагадаємо, що наступний товариський матч «Кремінь» зіграє 24 червня у Полтаві проти молодіжного складу «Ворскли». Також звертаємо вашу увагу, що змінилася дата товариського матчу з дніпропетровським «Дніпром», команди зіграють у Дніпропетровську 26 червня.

МФК «Кремінь»

Погода