МФК Кремінь - 23-08-2012, 11:08 - sasa 194

\”Кремінь\” пройшов \”Миколаїв\”

\”Кремінь\” пройшов \”Миколаїв\”

Кубок України. 1/32 фіналу. Кремінь – Миколаїв – 2:1

Волга 54, Івлєв 64 – Гудзікевич 75-пен.

Кремінь: Прокоп, Шаповал, Музика, Буличов, Тининник, Пасічніченко, Ніконов (Волошин 66), Апришко, Волга (Шонія 90), Івлєв, Слабишев (Гордієнко 46).

22 серпня. Кременчук. Стадіон \”Кремінь\”. 1500 глядачів.

 

«Миколаїв» приїхав до Кременчука не основним складом, але від цього інтерес до матчу не став слабшим і стадіон «Кремінь» був заповнений вщент. «Кремінь», до речі сказати, також грав без цілого ряду основних виконавців.

«Кремінь» почав активніше і вже на 3-й хвилині капітан у цьому матчі Анатолій Тининика наніс перший удар у ствір воріт гостей, правда м\’яч полетів прямо до рук воротаря «Миколаєва». Трохи пізніше Сергій Івлєв спробував потривожити Васильєва дальнім ударом, але точності його пострілу не вистачило. Гості прийшли в себе до середини тайму, а згодлом гра вирівнялася.

У другому таймі обидва тренери зробили по одній заміні, не кваплячись кидати у бій великі резервні сили, оскільки на кубок дозволяється робити всього три заміни, на відміну від 2 ліги, де їх дозволяється цілих 5. Не минуло й 10 хвилин у другому таймі, як «Кремінь» вийшов вперед. Сольний прохід правим флангом Апришка закінчився точною передачею на Волгу і Євген в один дотик не сильним, але дуже точним і красивим ударом переправив м\’яч прямо в дев\’ятку воріт суперника. Воротар «Миколаєва» в цьому епізоді був безсилий допомогти своїй команді.

 

За 10 хвилин «Кремінь» подвоїв свою перевагу, забивши другий гол після подачі штрафного. Навіс Волги знайшов у штрафному голову Івлєва і наш форвард, як і Волга, не залишив Васильєву жодних шансів – 2:0 і це вже була вагома заявка на прохід до наступного раунду.

 

«Миколаїв» не проявляв особливої ​​активності, чи то не міг, а може і не хотів. Нічого не віщувало біди для «Кременя», як раптом помилка з штучним «офф-сайдом» призвела до виходу сам на сам Котова, який прокинув Прокопа, а потім і впав, нібито збитий воротарем «Кременя». Пенальті. Прокоп отримав жовту картку, а пенальті реалізував капітан «Миколаєва» Гудзікевич. Для відродження інтриги в матчі гості не мали особливо небезпечних моментів і «Кремінь» певною мірою спокійно довів матч до перемоги, оформивши путівку в 1/16 кубку України, повідомляє прес-служба МФК \”Кремінь\”.

Погода