Волейбол - 26-10-2012, 09:10 - sasa 218

Кубок України: Полтава чи Красноперекопськ?

Кубок України: Полтава чи Красноперекопськ?

Як відомо, нещодавно у чотирьох міста країни пройшли поєдинки першого етапу розіграшу кубка України з волейболу. До вісімки найкращих кубкових бійців ввійшов і лубенський СК «Фаворит».


Щойно директорат Федерації футболу України повідомив, що другий етап кубкових волейбольних перегонів прийматимуть ті міста, чиї команди запропонують кращі умови для проведення змагань. І пріоритет надається клубам, які на першому етапі посіли перші місця (як «Фаворит»). Тому нині вивчаються ці пропозиції і у першій половині листопада визначиться міста проведення другого етапу кубка України, поєдинки якого пройдуть з 26 по 29 останнього місяця осені. В підгрупах команди грають по колу, а розклад ігор – за таблицею Бергера. Пропонуємо склад команд у групах:

 

група «Б-1»: «Локомотив» (Харків), ВСК «Юридична академія» (Харків),   СВК «Буревісник-ШВСМ» (Чернігів), «Локо-Експрес» (Харків);

група «Б-2»: «Кримсода» (Красноперекопськ), СК «Фаворит» (Лубни), «ВНАУ» (Вінниця), «Хімпром» (Суми).

 

Не викликає сумнівів, що матчі у групі «Б-1» будуть зіграні у Харкові, а ось поєдинки команд групи «Б-2», поки що, невідомо де. Так, Полтава чи Красноперекопськ?

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода