Стрічка новин - 28-01-2019, 07:01 - admin 491

Купівля спортивного одягу через Інтернет

Купівля спортивного одягу через Інтернет

Спортивний одяг вже давно увійшов до повсякденного вжитку. Причому його зручно використовувати не тільки під час занять спортом, а й при відпочинку.

Обираючи такий одяг Ви, напевне, в першу чергу звертаєте увагу на продукцію відомих і перевірених брендів, таких як Puma, Adidas, Reebok та ін. Придбати її можна у фірмових магазинах або в інтернет-магазинах, одним з яких є www.sport-discount.com.ua.

Розглянемо особливості роботи даного магазину. Основною його перевагою є мультибрендовість, тобто на сайті можна вибрати товари практично від усіх відомих виробників спортивного одягу. Другий важливий момент – це різноманіття вибору в плані виду одягу. Магазин sport-discount дозволяє обрати взуття, футболки, джемпери, кросівки, світшоти, сумки, шорти, бутси, боксерські рукавички та багато-багато іншого. Третя особливість – це доступність продукції для різних вікових груп та статей: чоловіків, жінок і дітей. На сайті доступна зручна форма пошуку товарів в каталозі, тому необхідну річ можна знайти досить швидко. Також для зручності користувачів сайту доступна таблиця розмірів різних брендів: Puma, Adidas, Reebok, Nike та ECCO.

Тепер, власне, перейдемо до особливостей, які супроводжують процес замовлення.  Доставка в магазині sport-discount.com.ua представлена найбільш популярними кур’єрськими службами України: «Новою поштою», «Інтаймом», «Укрпоштою». При загальній сумі замовлення більше 10000 гривень доставка безкоштовна. Якщо з якихось причин куплений одяг вам не підійшов, то його можна повернути протягом 14 днів.

Як же без розпродажів! На сайті магазину є окремий розділ, в якому доступні актуальні пропозиції по акційним цінам. Функція сортування товарів по ціні дозволяє швидко знайти товар в необхідному ціновому діапазоні.

Не менш важливий момент при купівлі товарів через Інтернет – якісна онлайн підтримка користувачів. З цим у магазину sport-discount усе гаразд. Зв’язатися з операторами можна засобами мобільного зв’язку, вайберу, телеграму або ватсапу. Є можливість замовити зворотній дзвінок. Підписавшись на групу сайту в фейсбуці чи на профіль в інстаграмі можна бути в курсі всіх новин та акційних пропозицій.

Розділ “Блог” наповнений тематичними статтями, з яких можна дізнатися про те, як правильно вибрати той чи інший вид спортивного одягу та на що звертати увагу в першу чергу та останні новини провідних спортивних брендів,

Погода