Стрічка новин - 25-11-2015, 05:11 - sasa 164

Лаціо – Дніпро: де дивитися?

Лаціо – Дніпро: де дивитися?

У четвер, 26 листопада, о 19:45 на телеканалі \”Футбол 1\” відбудеться пряма трансляція поєдинку Ліги Європи УЄФА за участю \”Дніпра\”.

Поразки від \”Сент-Етьєнна\” значно ускладнюють \”Дніпру\” завдання виходу з групи. Тепер українцям не тільки не можна програвати в двох останніх іграх, а й треба сподіватися, що французи втратять очки. Однак підопічні Мирона Маркевича не збираються здаватися і обов\’язково поборються за путівку до плей-оф. Чи вийде у \”синьо-біло-блакитних\” зробити перший крок до 1/8 і перемогти \”Лаціо\”, побачимо вже в четвер, о 19:45, на телеканалі \”Футбол 1\”. Коментувати протистояння \”Дніпра\” з італійським опонентом буде Кирило Круторогов.

У четвер, 26 листопада, телеканал \”Футбол 2\” покаже й інші матчі Ліги Європи УЄФА. О 19:45 відбудеться пряма трансляція зустрічі суперників \”Дніпра\” по групі – \”Русенборгу\” і \”Сент-Етьєнну\” (коментатор – Микола Кравчук). О 21:55 телеканал \”Футбол 2\” покаже поєдинок \”Ліверпуль\” – \”Бордо\” (коментатор – Віктор Вацко), а опівночі – протистояння \”Базелю\” і \”Фіорентини\” (коментатор – Роман Тимощук).

О 19:00 на каналі \”Футбол 1\” стартує проект \”Шлях до Базеля\”. Передматчева студія буде присвячена поєдинку \”Лаціо\” – \”Дніпро\”: ведучий Андрій Малиновський і експерти Юрій Бакалов та Іван Гецко проаналізують новини з табору команд та можливі сценарії зустрічі, а у післяматчевій програмі розберуть ключові моменти протистояння.

Також у проекті \”Ліга Європи. ONLINE\” ведучий Максим Гіленко та експерти Артур Валерко і Андрій Столярчук обговорюватимуть найяскравіші епізоди паралельних поєдинків турніру в прямому ефірі.

Також всі події чергового туру Ліги Європи УЄФА доступні за допомогою сервісу OLL.TV, який дозволяє дивитися кілька трансляцій одночасно, а також надає максимум статистичної інформації: турнірні таблиці, скорингові дані та багато іншого.

 

Погода