Новини - 24-12-2009, 06:12 - sasa 179

Ільчиш готується до Меморіалу Гранаткіна

Ільчиш готується до Меморіалу Гранаткіна

22 грудня юнацька збірна України (вік гравців 1992 року народження) зібралася на тренувальній базі київського “Динамо” в Кончі-Заспі.

Команда Олександра Головка розпочала підготовку до Меморіалу Гранаткіна який стартує в Санкт-Петербурзі 4 січня. Українська збірна потрапила в одну групу з однолітками з азербайджану, турками та фінами.

28 грудня збірники зіграють спаринг з “Динамо-2” після чого футболістів розпустять по домівках зустріти Новий рік, а вже 2 грудня команду знову збереться в Києві, і наступного дня вирушить до Росії.

Меморіал Гранаткіна складатиметься з чотирьох ігрових днів. Слідом за матчами у двох групах відбудуться фінал і стикові поєдинки за 7-е, 5-е та 3-е місця. Усі зустрічі відбуватимуться у СКК \”Петербурзький\”.

У складі Української юнацької збірної 21 футболіст. Серед них і гравець молодіжного складу “Восркли”, вихованець Олександра Єжакова захисник Ільчиш. Нагадаємо, що це вже другий виклик молодого ворсклянина до юнацької збірної. У листопаді Максим вже встиг дебютувати за юнацьку збірну в матчі проти французьких юнаків.

Склад збірної України:
воротарі: Євген Гальчук (\”Шахтар\” Донецьк), Артур Денчук (\”Металіст\” Харків), Олексій Шевченко (\”Металург\” Запоріжжя);

захисники: Максим Ільчиш (\”Ворскла\” Полтава), Олександр Насонов (\”Дніпро\” Дніпропетровськ), Іван Ордець (\”Шахтар\”), Дмитро Рижук, Артем Сухоцький (обидва – \”Динамо\” Київ), Сергій Шевцов (\”Буковина\” Чернівці);

півзахисники: Руслан Бабенко (\”Дніпро\”), Вадим Гриппа, Владислав Калитвинцев, Антон Долгий (усі – \”Динамо\”), Олександр Нойок, Олександр Караваєв (обидва – \”Шахтар\”), Ігор Озарків (\”Карпати\” Львів);

нападники: Віталій Іванко (\”Металург\” Донецьк), Максим Жичиков, Іван Луканюк (обидва – \”Шахтар\”), Володимир Коваль (\”Динамо\”), Руслан Куриленко (без клубу).

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ,

сайт уболівальників \”Ворскла\”

Погода