Останні новини - 10-01-2010, 08:01 - sasa 233

Ільчиш – срібний призер Меморіалу Гранаткіна

Ільчиш – срібний призер Меморіалу Гранаткіна

У Санкт-Петербурзі завершився ХХІІ юнацький турнір пам’яті Валентина Гранаткіна.

Юнацька збірна України у фінальному матчі турніру поступилася одноліткам із Росії — 0:3. Підопічні Олександра Головка не змогли скласти гідної конкуренції росіянам. Як зазначив сам наставник українців: “Нині з різних причин російській збірній вдалося стати гідним переможцем турніру. Дива, на жаль, не трапилося. Нам важко було пройти всі ігри з групою  12-13 чоловік у команді. Про суддівство я говорити не звик – говорити треба про гру футболістів. Судді – теж люди, теж вчаться, інколи і на своїх помилках».

Принагідно відзначити, що в складі наших юніорів у фінальному поєдинку всі 90 хвилин на полі провів гравець молодіжного складу «Воркли» Максим Ільчиш. Ворсклянин на турнірі провів 3 матчі з 4. Після першого матчу з азербайджанцями, який українці зіграли внічию,  Ільчиш участі не брав. Саме після цієї гри Максим потрапив до основи команди і відіграв з нею до кінця турніру.

В останнє представники «Ворскли» грали в складі збірної на Меморіалі Гранаткіна в 2008 році. Тоді честь країни в футболці збірної України захищав Віталій Момот. Українці в матчі за третє місце поступилися збірній Білорусі — 1:4. А тренував українців колишній гравець біло-зелений Юрій Мороз.

Погода