Першість Полтавщини - 16-09-2012, 09:09 - sasa 211

Лідери забивають по п\’ять голів

Лідери забивають по п\’ять голів

\"\"Триває чемпіонат області з футболу серед команд Прем’єр-ліги. У 13 турі не сталося ніяких сенсацій і всі лідери отримали бажані перемоги. 

 

У Полтаві місцевий СК «Полтава» зумів протистояти одному з лідерів команді «Фламінго» (Комсомольськ). Результат зустрічі – 0:0. Юнаки: 1:0.

Найбільше голів глядачі побачили у Семенівці – 8. Господарі, а це «Атлант» (Семенівка) поступився зірковому «Новому Життю» з Андріївки – 3:5. У переможців голами відзначилися Олександр Мелащенко, Артем Швидкий, Андрій Зіпунніков, Олександр Бабанський і Владислав Рудченко. Юнаки: 10:0.

Чинний чемпіон Полтавщини «Темп» з Градизька не залишив жодних шансів явному аутсайдеру «Колосу» з Кобеляк і переміг своїх опонентів з рахунком 5:0. М’ячі забивали Валерій Скляренко (2), Сергій Зав’ялов, Максим Даценко і Василь Костенко. Про це повідомив президент градизької команди Олександр Лобода, який вірить у своїх підопічних і веде їх до чергового чемпіонського звання. Юнаки: 0:1.

У Гадячі місцевий «Псел» зіграв внічию 1:1 з ФК «Глобине». Спочатку господарі відкрили рахунок – відзначився Владислав Костенко, а потім глобинці його зрівняли завдяки влучному пострілу Мирослава Вакули. Юнаки: 4:0.

 

Турнірну таблицю очолює \”Нове життя\” – 28 очок. По 26 в своєму активі мають \”Темп\” та \”Фламінго\”.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

 

Фото – Олег ДУБИНА (olegda.pp.net.ua)

Погода