Останні новини - 25-06-2015, 09:06 - sasa 185

Ліга Парі-Матч презентувала офіційний логотип

Ліга Парі-Матч презентувала офіційний логотип

25 червня відбулася офіційна презентація титульного партнера елітного українського дивізіону сезону 2015/2016. Ліга Парі-Матч – таку назву отримав головний футбольний чемпіонат країни.

Важливість та необхідність даного партнерського союзу важко переоцінити. На сьогоднішній день, наша країна намагається виживати у дуже складних умовах, і те, що у головного футбольного чемпіонату країни з’явився стабільний та активний партнер, насправді, дарує можливість мільйонам українських шанувальників побачити яскраву, довгоочікувану та повноцінну гру!

\”Прем’єр-ліга та компанія ТОВ \”ПАРІ-МАТЧ\” з різних галузей, однак ми працюємо для однієї аудиторії. Із поєднанням наших зусиль мільйони вболівальників отримають значно якісніший продукт, який стане ще більш привабливим та популярним. Переконаний, що наша співпраця буде плідною, взаємовигідною та відкриє нову успішну сторінку в історії українського футболу\”, – зазначив президент ОПФКУ \”Прем’єр-ліга\” Віталій Данілов.

В ході прес-конференції були оголошені ключові пункти партнерського договору, серед яких: контракт підписано на два ігрових сезони, вартість контракту складає 43 мільйони гривень. Даний меценатський внесок ТОВ \”ПАРІ-МАТЧ\” у розвиток українського футболу забезпечить належну фінансову підтримку чемпіонату на два наступні ігрових сезони. Варто відмітити, що договір передбачає достатньо жорсткі щомісячні звіти з боку Прем’єр-ліги. Також на прес-конференції був презентований офіційний логотип Ліги Парі-Матч.

\"Ліги
\”Віднині офіційна назва Чемпіонату України з футболу серед команд клубів Прем’єр-ліги – \”Ліга Парі-Матч\”. Ми уклали договір з компанією ТОВ \”ПАРІ-МАТЧ\” на два наступних сезони на 43 млн. гривень. Сподіваюсь, що це тільки перший крок в історії наших партнерських відносин, і ми реалізуємо наші домовленості якісно та продуктивно\”, – заявив Петро Іванов, генеральний директор Прем’єр-ліги.

\”Партнерство з Прем’єр-лігою – це крок, який, в першу чергу, спрямований на підтримку українського футболу. Особисто я є фанатом футболу усе своє життя. В цілому, ми налаштовані на довгострокову стабільну роботу, і умови договору передбачають можливу пролонгацію партнерства. Безумовно, ми очікуємо від керівництва Прем’єр-ліги чесного відношення як до ТОВ \”ПАРІ-МАТЧ\”, так і до меценатського внеску, який ми внесли на розвиток футболу в Україні\”, – прокоментував Едуард Швіндлєрман, власник компанії ТОВ \”ПАРІ-МАТЧ\”.

Презентація Ліги Парі-Матч дозволила також звернути увагу на дуже актуальну тему – легального та правомірного поля для діяльності букмекерських контор України, адже одним з головних пріоритетів ТОВ \”ПАРІ-МАТЧ\” на сьогоднішній день є саме підготовка закону про легалізацію букмекерства, що дозволить отримати ще більше можливостей для продовження меценатської діяльності та розвитку українського спорту у майбутньому.

\"Ліги
\”Ми вітаємо укладення договору про співробітництво між Прем’єр-лігою та ТОВ \”ПАРІ-МАТЧ\” та вважаємо, що це дійсно ще один важливий спільний крок спортивної спільноти та букмекерів, завдяки якому Ліга має відбутися! Водночас, користуючись нагодою, я хочу звернути увагу на те, що на сьогодні, наближується до логічного завершення діалог, який вже протягом року ведеться між представниками влади, бізнесу та суспільства щодо легалізаціїї букмекерської діяльності. І вже у найближчому часі ми очікуємо на прийняття Закону України \”Про букмекерську діяльність\”, – зазначила Ірина Сергієнко, генеральний директор Всеукраїнського союзу розвитку букмекерства.

Довідково

Об\’єднання професіональних футбольних клубів України \”Прем\’єр-ліга\” — організація, що здійснює проведення змагань вищого рівня чемпіонату України з футболу, Кубка України, а також Суперкубка та першості серед молодіжних команд.

Компанія ТОВ \”ПАРІ-МАТЧ\” створена в 1995 році в Києві. Протягом 14 років успішної діяльності компанія йшла завжди поруч з українським спортом, підтримуючи та розвиваючи масові спортивні заходи, сприяючи прогресу талановитих спортсменів. З 2009-го року, у зв’язку зі змінами у законодавстві, ми завершили свою бізнес-діяльність в Україні, але не зупинялись на шляху розвитку українського спорту. На сьогоднішній день ключове завдання ТОВ \”ПАРІ-МАТЧ\” – це підготовка легального та правомірного поля діяльності для букмекерських контор України, законотворча робота в рамках підготовки закону про легалізацію букмекерства, що дозволить отримати ще більше можливостей для продовження меценатської діяльності та розвитку українського спорту у майбутньому.

Безумовно, одним з головних пріоритетів ТОВ \”ПАРІ-МАТЧ\” вбачає боротьбу з договірними матчами, грою на тоталізаторі серед спортсменів, в рамках якої має бажання налагоджувати співробітництво зі всіма зацікавленими структурами.

 

Фото Вальдемара Горлушко

Погода