Стрічка новин - 29-10-2022, 08:10 - admin 9049

Література для новачків у світі криптовалюти

Література для новачків у світі криптовалюти

Світ криптовалюти – це не світ вдачі та шансу, як це може здаватися на перший погляд. Це світ логічного мислення та математичних розрахунків.

І для того, щоб досягти успіху у криптосвіті, потрібно вміти продумувати кроки наперед, аналізувати інформацію та розуміти, яким чином існує цей світ. Тож перш, ніж приступити до практики – виконання транзакцій, необхідно розібратися із теорією.

У цій статті ми хотіли б дати кілька порад щодо того, як почати займатися криптовалютою.

З яких джерел інформації можна ознайомитись із поняттям криптовалюти?

Для того, щоб не викидати гроші на вітер, спочатку рекомендується розібратися із криптосвітом у теорії. Для цього можна скористатися наступними джерелами інформації:

  • книги;
  • статті в Інтернеті;
  • інформація на обраній крипто платформі;
  • відео на Ютуб;
  • курси.

Більшість новачків хочуть придбати собі навчання криптовалюти курсом, у яких спікери обіцяють, що ви станете асом у сфері цифрових активів та будете заробляти шалені гроші. Але тут виникає думка, що чому ж вони вмовляють купувати їх курси замість того, щоб просто отримувати шалені прибутки за своєю ж стратегією.

Яке джерело рекомендують вибирати для новачків?

Чудовою думкою є опрацювання всієї наявної інформації на сайті самої платформи, яку ви обрали для торгівлі криптовалютою. Адже звідти ви візьмете дуже багато корисного для своєї діяльності, причому безкоштовно та стовідсотково достовірно.

До того ж, великі платформи, наприклад, криптобіржа WhiteBIT, створюють спеціальний розділ з інформацією або, навіть, короткі курси “Криптовалюта для початківців”. Адже самі біржі дуже зацікавлені у тому, щоб їх користувачі заробляли кошти. Це впливає і на кількість транзакцій, і на волотольність на ринку, і на заробіток самої біржі. Адже чим більше користувачі виконують транзакцій, тим більше вони сплачують комісій і, відповідно, тим краще заробляє біржа.

Тож, якщо ви все ще думаєте торгувати криптовалютою, а як почати – не знаєте, то просто обирайте надійну платформу, реєструйтесь на ній, а далі вона сама вам все підкаже.

Література для новачків

Ще одним гарним варіантом є читання літератури з темою “Криптовалюта для новачків”. Звичайно, її все ще не так багато, проте знайти щось цікаве та корисне можна. Наприклад, радимо звернути увагу на такі книги:

  • Цифрове золото: Неймовірна історія Bitcoin. Автор – Натаніель Поппер;
  • Блокчейн: план нової економіки. Автор – Мелані Свон;
  • Bitcoin. Більше, ніж гроші. Автор – Алекс Форк;
  • Освоєння біткоїнів: впровадження цифрових криптовалют. Автор – Адреас Антонопулос.
  • Епоха криптовалюти. Автор Пол Вінья, Майкл Кейсі.
Погода