Новини - 28-04-2012, 11:04 - sasa 196

Лубенці ― найкращі на Полтавщині

Лубенці ― найкращі на Полтавщині

У Лубнах на стадіоні «Торпедо» відбувся фінал обласної спартакіади школярів з футболу серед юнаків 1995-1996 років народження.

Спочатку у зональних змаганнях підопічні тренера Лубенської ДЮСШ здолали з рахунком 4:0 ровесників з Лубенського району. Щодо фіналу, то в ньому вели боротьбу шість краших команд Полтавщини, які були розподілені на дві групи. У першій групі вели боротьбу юнаки з Комсомольська, Великої Багачки і Карлівки. У другій – представники Лохвиці, Лубен і Пирятина.

У матчі за третє місце комсомольчани перемогли пирятинців з рахунком 4:1. У головному поєдинку зустрілися  команда Лубен і Карлівки. У матчі впевнену перемогу здобули господарі турніру – 4:1 на їх користь. У переможців голами відзначилися Костянтин Василенко, Олександр Брага, Станіслав Лозицький і Олександр Артеменко. Для уболівальників наводимо повний склад команди-переможниці: Андрій Жуль, Олександр Артеменко, Максим христич, Ігор Портяник, Руслан Савлук, Данило Крохмальов, Сергій Бувалець, Богдан Ліхтанський, Максим Козлов, Костянтин Василенко, Владислав Отченашенко, Олександр Брага, Станіслав Лозицький, Владислав Богомолов, віктор Олексюк, Владислав Тарасенков. Готував юнаків до перемоги тренер Юрій Юрченко.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода