- 08-04-2014, 11:04 - sasa 248

Лубенець Василь Галич: перемога у профі-бою!

Лубенець Василь Галич: перемога у профі-бою!

Чергову важливу звитягу від Лубенського бійцівського клубу «Січ» здобув вихованець тренера Василя Галича – його син Василь Галич. Коротко про це – наша розповідь.

Місто Харків. Престижний зал відкритої професіональної бійцівської арени – харківської «Сафарі Арени». Тут у перших числах квітня пройшов перший профі-бій з тайського боксу для лубенського боксера Василя Галича, дебютанта подібних змагань. І лубенець вдало провів цікаве і напружене протистояння проти знаного харківського спортсмена, члена місцевого СК «Сафарі» Натана Боровицького, на якого всі робили переможну ставку.

Вже у першому раунді харків’янин був змушений отримати заслужений «нокдаун». І перемогу у цьому дивовижному протистоянні отримав Василь Галич, член новоствореного Лубенського бійцівського клубу «Січ». Цікавими повідомленнями є ті звитяги, які опанував в останні роки харківський боксер: чемпіон Європи-2012 (Литва), чемпіон Світу-2012 (Бангкок), неодноразовий переможець і призер чемпіонату України з тайського боксу. Ось тобі і маєш: наш юний лубенець нокаутував престижного харківського бійця і ще більше здобув славу для спортивного міста над Сулою!

А вже наступного дня після прибуття з Харкова до рідного міста лубенські борці, вихованці тренера Василя Галича, вирушили до Чернігова, де пройшов чемпіонат України з кікбоксингу серед клубів з елітних боїв. І вже там лубенець Василь Галич-молодший (розділ К-1) виборов чемпіонське звання у вазі до 75 кг. А інший вихованець тренера Василя Галича-старшого Володимир Молчанов здобув срібну нагороду, поступившись лише у фіналі за очками супернику.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода