- 09-05-2015, 09:05 - sasa 284

Лубни дали бій фавориту

Лубни дали бій фавориту

Сьогодні були зіграні два матчі третього туру серед команд вищої ліги. Цікаво, що в обох поєдинках було забито лише один м’яч.

ФК «Лубни» – ФК «Глобине» – 0:0
Чемпіонат області. Вища ліга. ІІІ тур. Лубни. 9 травня. Стадіон «Центральний». 205 глядачів. +17С.
Судді: В. Чернишов, А. Харахайчук, О. Яненко (усі – Кременчук).
Делегат-інспектор: П. Брюхов (Кременчук).
«Лубни»: Сидорець, Захарченко, Печарський, Морозюк, Дземку, Ліхтанський (Мандрика, 76), Реутов, Бакланов, Сергієнко (Ламіне, 49 (Марусич, 62)), Гулович, Мисюра (Романенко, 79). Тренер: А. Гришанович.
«Глобине»: Гринько, Мисяйло (Міславський, 70), Близнюк, Черномор, Халілов, Мироненко (Цикало, 75), Воронченко, Паперович (Макорін, 46), Кувшинов (Оганесов, 46), Нечипорук, Харчинський (Куімов, 28). Тренер: С. Мурадян.

У цьому протистоянні зійшлися бронзовий призер минулорічного чемпіонату ФК «Глобине» і шоста команда області муніципальний ФК «Лубни» Анатолія Гришановича.

Зазначу, що у молодих господарів не змогли взяти участь у матчі основні гравці лубенської команди – Іван Мануляк і Петро Тупоровський. А нападник Сергій Сергієнко вийшов на гру з не залікованою травмою. І це вдалося у негативні знаки у цьому поєдинку. Адже молодим лубенцям протистояв сильний і збалансований у всіх лініях досвідчений суперник, від якого уболівальники і керівництво багатого футбольного клубу завжди чекають лише перемог.

Молоді лубенці у першому таймі спочатку діяли «від захисту» і при цьому їм вдавалося стримувати постійні атаки гостей, які могли відкрити рахунок у матчі. Але цього дня, як і завжди, «на висоті» був голкіпер господарів Павло Сидорець, який заслужив сьогодні отримати звання кращого гравця серед лубенців. Ще свою найкращу гру на сьогодні продемонстрували Ігор Морозюк і Олександр Печарський. Після перерви гра стала ще більше напруженою та цікавою. І у підопічних Анатолія Гришановича було більше голевих моментів ніж у знаних гостей, але господарям бракувало точності у завершенні атак. Одного разу арбітр матчу міг показати і на одинадцятиметрову позначку після «гри рукою» у штрафній гостей, але цього не сталося. Поєдинок так і завершився нульовою нічиєю.

У наступному 4 турі відбудеться, так зване «лубенське дербі». На стадіоні «Центральний» 17 травня (неділя) зустрінуться два представники міста – «Зеніт» (Лубни) і ФК «Лубни». Початок матчу о 15.00. Перед початком поєдинку пройде вшанування лубенця Ігоря Морозюка, який отримав звання «Кращий футболіст Лубен-2014».

«Чайка» (Дейкалівка) – «Колос» (Кобеляки) 1:0.

У цьому протистоянні все вирішив єдиний проведений гол на 60 хвилині у виконанні нападника господарів Дмитра Жарікова, який на сьогодні після трьох турів змагань є одним з кращих бомбардирів чемпіонату області – 3 забитих м’ячі.

Турнірне становище та календар >>>>
 

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода