Першість Полтавщини - 08-06-2009, 06:06 - sasa 311

Лубни – Колос Зіньків – 1:0

Лубни – Колос Зіньків – 1:0

Футбол. Чемпіонат області. Перша ліга
ФК «Лубни» – «Колос» (Зіньків) 1:0
Гол: Пархоменко (40).
ФК «Лубни»: Букало, Сірик, Баран, Матяш (Козаченко), Пархоменко, Малих, Загоруйко, Пономаренко (Порощай (Савельєв)), Шоха, Шевченко.
«Колос»: Яценко, Захарченко, Тютюнник, Гаврілов, Білоцерківець, О. Яненко (Дорошенко), С. Яненко, Омеліч (О. Сергієнко), А. Сергієнко, Гриценко, Матвієнко (Силка).
Судді: Харахайчук, Капшук, Мулиндін (усі – Кременчук).  
с. Оріхівка. Стадіон «Україна». 7 червня. 255 глядачів.
Юнаки: 3:2

Лубенці грали проти зіньківчан на стадіоні Оріхівки Лубенського району, адже після хуліганських дій фанів ФК «Лубни» за рішенням КДК повинен два домашні матчі провести не менш ніж за 30 км від міста. Сільський стадіон зібрав на свято Трійці чисельну кількість глядачів, які скучили за футболом (колись місцева команда «Україна» з тренером Володимиром Остапенком грала у чемпіонаті області). Взагалі ж, поєдинок був не цікавим і не видовищним, бо команди протягом матчу демонстрували як не потрібно грати у футбол. Єдиний і переможний м’яч забив наприкінці першого тайму півзахисник лубенців Сергій Пархоменко, який з 35 метрів «вколотив» шкіряного у самісіньку «дев’ятку». Ще негативу протистояння команд відзначимо, що зіньківчанин Олександр Яненко отримав у сутичці тяжку травму лівої ноги. Після перемоги над «Колосом» ФК «Лубни», нарешті, покинув передостаннє місце у турнірній таблиці.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода